ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

VIPERA ACADEMY - POLE SPORTO AKADEMIJA

Kaunas | 2024 10 02 | Pažymėti skelbimą
15,00 € VIPERA ACADEMY - POLE SPORTO AKADEMIJA-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)

Tvirtesnis ir lankstesnis kūnas, geresnė pusiausvyra. Pradėk kelionę link geriausios savo paties versijos jau dabar.

Pole sport treniruotės vaikams

Visapusiškai lavinamas kūnas. Tvirtėja raumenynas, gerėja pusiausvyra, didėja lankstumas. Treniruotės įdomios, nes gausa triukų užtikrina jog šiame sporte monotonijai ne vieta. Treniruočių metu įgyjami gimnastikos bei akrobatikos pagrindai, išmokstama valdyti kūną tiek kad gebėtume įvairiose pozicijose išlaikyti save arba net draugą ant stulpo, bei atlikti triukus. Treniruočių metu taip pat naudojamas ir papildomas inventorius: pakabinamas lankas, blokeliai stovėsenoms ant rankų, blokeliai lankstumo pratimams, gimnastikos lazdelės, virvės ir kt. Vaikučių treniruotės suskirtsytos pagal amžių ir fizines galimybes. Gabesni mažieji sportininkai ruošiasi varžyboms.

Pole dance (sport kryptis) treniruotės suaugusiems

Tvirtėja raumenynas, gerėja pusiausvyra, didėja lankstumas. Išmokstama valdyti kūną tiek, kad pradedama gebėti įvairiose pozicijose išlaikyti save arba net draugą ant stulpo, bei atlikti triukus ar jų kombinacijas. Grupės skirstomos pagal asmenines fizines galimybes ir tikslus. Išankstinis fizinis pasirengimas nėra reikalingas, nėra nei amžiaus, nei svorio cenzo! Viską pradedame mokytis nuo nulio, o stipresniųjų grupėje judame jau su sudėtingesniais tikslais.

Treniruotės lankstumui

Visas dėmesys skiriamas viso kūno lankstumui gerinti. Atliekami specializuoti pratimai, kuriuos reguliariai atliekant darosi vis lengviau pasiekti tokius tikslus kaip: tiltelis, virvutė, špagatas. Lankstumo treniruotės labai padeda atlikti Pole sporto figūras pilniau bei užbaigčiau.

Pole dance (Art kryptis) treniruotės suaugusiems

Kai pole sportas įkvepiamas daugiau gyvybės, kai priderinama daugiau judesio detalių prie tradicinių figūrų, kai judesiai išieškoti jog papasakotų istoriją ir atskleistų personažą, kai elementai tampa nebeatpažįstami pole sporto figūrų reglamente – Pole sportas virsta menu. Figūrų įvairovė, dailios kombinacijos, pasitikėjimas savimi… ir savaime, palaipsniui tvirtėjantis bei lankstesnis kūnas.

Kaina: 15,00 €
Peržiūrėta: 9 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 15,00 €
Eglina Eglina
Nuo 2024 10 02
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Pole dance šou ir oro akrobatikos pasirodymai-0

Pole sporto ir oro akrobatikos akademija. Savo studijose siūlome grupines, asmenines treniruotes vaikams ir suaugusiems. Savo patalpose taip pat nuolat ruošiamės išėjimamas ant scenos, statome ir repa...

300,00 € Kaunas Įkelta: 2024 10 05
Pole dance šou ir oro akrobatikos pasirodymai-0

Oro akrobatikos ir pole dance šou numeriai pritaikomi pagal kiekvieno renginio tematiką, kad harmoningai įsilietų ir papuoštų šventę. -Solinis numeris; Akrobatinis pasirodymas ore (lankas, kabina...

300,00 € Kaunas Įkelta: 2024 10 02
Filtruoti Nuimti filtrus