ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Žolelių ūkio vairuotojas-darbininkas Vidurio Vakarų Anglijoje

Plungė | 2017 02 21 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Žolelių ūkio vairuotojas-darbininkas Vidurio Vakarų Anglijoje-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Užimtumas:
-
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
Gera anglų kalba; B kategorijos vairuotojo pažymėjimas; Ne jaunesnis nei 25-rių metų (privalumas); Atsakingumas; Darbštumas.
Privalumai:
-

Informacija apie ūkį ir galimus darbus:
Ūkis 54. Laikotarpis: nuo 2017-03-06 iki 2017-11-17

Tai žolelių ir prieskoninių augalų ūkis, užimantis 24 hektarus žemės (produkcija auginama daugiausia laukuose arba tuneliuose). Jis yra maždaug 9 mylios iki Worcester‘io miesto Vidurio Vakarų Anglijoje.

Darbo pobūdis: Furgono vairavimas pristatant nuimto derliaus žoleles vietiniams klientams. Galimos ir kitos užduotys: žolelių skynimas, augalų priežiūra ir auginimas, sodinimas, Darbas plėvele dengtuose tuneliuose, plėvelės dengimas ir nudengimas. Į darbą įeina žolelių derliaus nuėmimas ir ravėjimas rankomis, todėl reikalinga ištvermė ir fizinis pasirengimas.
Gyvenimo sąlygos, laisvalaikis:

Apgyvendinama pertvarkytose daržinėse, kuriose yra poilsio/valgymo zonos. Pilnai įrengta virtuvė, visi reikalingi patogumai. Nuoma: £35.00 vienam asmeniui per savaitę rudenį, žiemą ir pavasarį. Vasaros sezonu nuoma atpinga iki £30,00 žmogui per savaitę.

Darbo laikas ir užmokestis:

Dirbama apie 5-6 dienas per savaitę, maždaug po 8 valandas per dieną (galimi viršvalandžiai). Užmokestis valandinis (£6,95 / £7,20 per valandą), pervedama kas savaitę į banko sąskaitą.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 20 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus