ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Yamaha ysp 2500 erdvinio garso sistema

Vilnius | 2017 09 21 | Pažymėti skelbimą
449,00 € Yamaha ysp 2500 erdvinio garso sistema-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Gamintojas:
YAMAHA
Modelis:
YSP-2500
Naudotas/naujas/defektai:
naudotas
Ypatybės:
su įpakavimu

Yamaha ysp-2500 dėl unikalios garso sistemos dar vadinama garso projektoriumi. Tie kas nors truputi girdėjo apie Yamaha ysp sistemą, puikiai žino, kad ji iki šiol yra turbūt pati geriausia erdvinio garso iš vienos kolonėlės. Net 16 garsiakalbių pagalba, sukuria ne paprastą virtualų erdvinį garsą, tačiau praktiškai realiam erdviniam 7.1 garsui atitinkantį potyrį. Specialaus mikrofono pagalba, sistema automatiškai sukalibruojama prie jūsų kambario dydžio ir sureguliuodama garso srautus, atšokančius nuo sienų, sukuria erdvinį pojūtį, kurį geriau gali atkurti tik 7 kolonėlės išdėstytos po visą kambarį. Ir visa tai tik vienos nedidelės kolonėles (soundbaro) pagalba, kuris beveik nesimato po ar paguldyto prieš Jūsų televizorių! Kambario neapkrausite daugybę kolonėlių ir nereikės galvoti kur paslėpti dešimčių metrų laidų! Vienintelis papildomas priedas, žemų dažnių kolonėlė, jungiasi belaidžiu būdų, todėl galėsite ją patalpinti kur jums bus patogiau (galima statyti arba guldyti!) – tereikės tik pajungti į rozetę. Pati sistema turi daugybę pajungimo galimybių. Taip pat jungiasi tiesiogiai prie bet kokio Bluetooth įrenginio, todėl galėsite klausytis savo mėgiamų kūrinių tiesiogiai kad ir iš savo išmaniojo telefono erdviniu garsu! Lietuvoje šio modelio praktiškai neįmanoma nusipirkti, nebent naują (kainos visur virš 800 eurų) arba reikia užsisakyti ir siųstis iš užsienio. Šis modelis yra retesnio sidabrinio paviršiaus dizaino.
Prekė buvo pirkta JK (2016 metais), todėl jungtis į rozetę yra angliško tipo, tačiau bus pridėtas adapteris ir galėsite pajungti be jokių problemų. Garantija iki 2018-11-27. Prekės būklė yra labai gera.
Pastaba: kaip ir daugelis soundbar tipo kolonėlių, pajungiant per HDMI jungtį ne su visais TV modeliais aktyvuojasi ARC galimybė.
Galite pasiskaityti įvairių apžvalgų apie įspūdingas galimybes:
http://www.homecinemachoice.com/news/article/yamaha-ysp-2500-review/21038

https://www.fairviewhifi.com/Hi-Fi-Blog/reviews-of-the-award-winning-yamaha-ysp-2500

https://www.whathifi.com/yamaha/ysp-2500/review

http://www.soundadvice.com/Yamaha-YSP2500-71-Channel-Home-Theater-Digital-Sound-Projector--P6845.aspx

rusiškai:
http://www.hi-fi.ru/magazine/audio/obyknovennaya-magiya-zvukovoj-proektor-s-sabvuferom-yamaha-ysp-2500/

Kaina: 449,00 €
Peržiūrėta: 179 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 449,00 €
Vytautas Vytautas
Nuo 2017 09 21
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus