ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Virutalios realybės (Vr) pramogos/nuoma. HTC Vive

Vilnius | 2017 10 13 | Pažymėti skelbimą
50,00 € Virutalios realybės (Vr) pramogos/nuoma. HTC Vive-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus
Nurodykite kategoriją:
Kiti žaidimai

Kad Jūsų organizuojamas renginys būtų pasisekęs, reikalingos aukščiausio lygio pramogas. Virtuali realybė (VR) yra tos pramogos, kurios užprogramuoja kad renginys bus naujoviškas, įdomus ir paliekantis didžiulį įspūdį. Mes teikiame VR pramogas, vedame renginius, kurių metu šventės dalyviams leidžiame žaisti pačius geriausius VR žaidimus ir patirtis. VR pramogas smagu ne tik žaisti, bet ir stebėti iš šalies.

VR Paslaugos:
Įmonių renginiams
Švenčiate įmonės gimtadienį ir norite savo darbuotojams atsilyginti už gerus rezultatus? Atsidėkokite jiems suteikdami progą pasinaudoti dar mažai žinoma pramoga ir neabejotinai būsite atitinkamai įvertinti!

Privačioms šventėms
Rekomenduojame virtualios realybės renginius Jūsų svarbiomis šventėms (gimtadieniams, šeimos šventėmis, sukaktims, ypatingomis progomis). Įsimintina šventė – garantuotai!

Spec. programa bernvakariams/mergvakariams - įprastinės VR pramogos ir su papildomais tokiai tematikai skirtais VR video filmukais (su S ženklu).

Vaikų gimtadieniams
Iš savo patirties galime patvirtinti, kad mažieji vaikučiai ypatingai mėgsta virtualios realybės žaidimus, todėl paverskite vaikų gimtadieniais unikaliais. Virtualiai.lt komanda yra parengusi specialią vaikų gimtadienių programą.

Kokie yra žaidimai? Kokios patirtys?
Iš viso turime daugiau nei 50 skirtingų žaidimų ir patirčių, todėl net skirtingų poreikių žmonėms rasime tinkamiausią sprendimą. Iš savo patirties siūlome aštriausių pojūčių patirtis:
- Pasitikrinti aukščio baimę (trumpa aukščio baimės patirtis)
- Atrakcionų parkai (supynės, šuolis lynų, įvairios karuselės)
- Aktyvios pramogos – slidinėjimas, vaisių pjaustymas (vienos smagiausių pramogų)
- Šaudyklės (įprastos ir su siaubo elementais)
- Šaudymas lanku
- Grupinis žaidimas (vienu metu gali žaisti iki 4 asmenų) – neleisk draugui (-ams) Tave pasiekti. Labai azartiškas ir įtraukiantis žaidimas.
- Ramesnio pobūdžio patirtys - Vandenyno gelmių nuotykis, Google Street View, Marsas, Van Gogo VR paveikslo patirtis, Titanic VR.
- Spec. Team building pramoga. Šios pramogos metu reikia išnarplioti vieną simuliaciją t.y. išminuoti bombą per 5 minutes. Šioje simuliacijoje dalyvauja du asmenys. Vienas žmogus naudojant VR akinius analizuoja vaizdą kurį mato, o kitas žmogus turi instrukcijas kaip reikia bomba išminuoti. Svarbiausia tai, kad yra limituotas laikas. Šitos simuliacijos metu tobulinamas bendradarbiavimas, problemos sprendimas, aiškus ir sklandus bendravimas. Dažniausiai pirmais kartais ši simuliacija nėra išsprendžiama ir reikia kartoti bent kelis kartus. Išties tai lavina naujas grupes, padeda susidirbti.
- Trumpesnio ir ilgesnio laikotarpio pabėgimo kambariai.
- Ir begale kitų įmonių žaidimų ir patirčių

Paslaugų įkainiai priklauso nuo datos ir laiko, kada vyks renginiai. Paprastai 1 val. suteiktos paslaugos kaina yra 50 EUR. Į šią kainą yra įtraukta atvykimas Vilniaus mieste, įrangos sumontavimas, aptarnavimas šventės metu.

Minimali vieta kurios reikėtų - 1,5mx2m, bet rekomenduojama bent 2mx2m.

Internetinė svetainė: www.virtualiai.lt
Facebook profilis: facebook.com/Virtualiai.lt
Mob. nr: +3706 032 3035

Kaina: 50,00 €
Peržiūrėta: 503 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 50,00 €
Lukas Verpetinskas Lukas Verpetinska...
Nuo 2017 10 13
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus