ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vežimėlis X-lander Xa Vulcano 3 in 1

Kaunas | 2017 06 22 | Pažymėti skelbimą
300,00 € Vežimėlis X-lander Xa Vulcano 3 in 1-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
naudota
Ypatybės:
yra kokybės sertifikatai
Nurodykite kategoriją:
Vežimėliai

Parduodu naudotą, tačiau labai mylėtą ir labai prižiūrėtą vežimėlį. Vežimėlis pirktas „Mažylio ratai“ ir naudotas vieno vaiko. Idealios būklės.
Vežimėlis turintis visas funkcijas. Keturiais pripučiamais ratais. Patogus ir labai patvarus.
Komplektaciją sudaro: lopšys, autokėdutė bei sportinė dalis kartu su rėmu. Papildomai pridedu: 1. 2 tinklelius nuo uodų; 2. didelę tašę su kūdikio pervystymo patiesaliuku. tiek tašė, tiek patiesaliukas, kaip nauji; 3. Pridedu specialią x lander apsaugą nuo uodų, kuri kabinasi ant vežimėlio; 4. Taip pat pridedu puodeliui laikiklį; 5. 3 naujas knygeles, kaip naudojamas vežimėlis.
Lopšiui buvo patiesta daug patiesaliukų, todėl lopšys idealios būklės. Jokių dėmių, jokių nubrozdinimų. Lopšio gale nusileidžia medžiaga ir lieka tinklelis ventiliacijai. Lopšio komplektacijoje yra apsauga nuo lietaus ir vėjo, bei minkšta paklodėlė. Prie lopšio prikabinta speciali piniginė smulkiems daiktams susidėti, bei speciali vieta ausinėms.
Autokėdutė daugiau naudota, todėl truputi atsirado pūkai prie kojyčių, kuriuos galima pavalyti arba kažkaip paslėpti. Yra speciali pagalvėlė skirta mažesniems kūdikiams, ji visiškai nauja. Automobilyje tvirtinama naudojant automobilio saugos diržus.
Sportinė dalis naudota, tačiau tikrai idealios būklės. Paminkštinimas beveik visiškai nenaudotas. Tik užpakalyje ant kišenės truputi nusitrynusios raidės x lander, tačiau tikrai niekas net nepastebėtų. Rankena vežimėlio irgi kaip nauja, jokių nubrozdinimų. Priekiniai ratai sukami, o važiuojant nelygiais keliais ratus galima užfiksuoti. Visi keturi ratai lengvai nuimami.Komplektacijoje yra užklotas ant kojų, kuris apsaugo nuo lietaus bei šalčio. Sportinė dalis susideda kartu su rėmu. Rankena reguliuojasi.
Tikrai jei reikėtų rinktis, tai tiktai X lander vežimėlį. Be galo patogus ir tvirtas. Erdvus lopšys, bei sportinė dalis. Parduodu su visais papildomais aksesuarais. Balkone turėjome kitą vežimėlį, todėl šitas buvo tikrai gerai išsaugotas.

Kaina: 300,00 €
Peržiūrėta: 599 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 300,00 €
Eglė Eglė
Nuo 2017 06 22
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus