ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vasaros vaikų (8-13 m) stovykla "ArtExcel 2017" Kelmės r.

Kelmės r. | 2017 06 08 | Pažymėti skelbimą
170,00 € Vasaros vaikų (8-13 m) stovykla "ArtExcel 2017" Kelmės r.-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)

Pilna informacija: https://www.facebook.com/events/121735535060107/?active_tab=about
Tai labai praktiška, žaisminga ir linksma stovykla skirta visapusiškai atskleisti jūsų vaiko potencialą. Stovyklos metu vaikai viską sužino ir išmoksta per savo pačių patyrimą, t.y. atlikdami fizinius, kvėpavimo ir atsipalaidavimo pratimus, žaisdami, bendraudami vieni su kitais. Tai padeda pašalinti įvairias baimes, pyktį, liūdesį ir kitas nepagaidaujamas emocijas. Šie paprasti pratimai taip pat gali būti atliekami ir namuose pasibaigus stovyklos programai.
Be to, vaikai turi galimybę pilnai save išreikšti per sporto rungtis, vaidybą, muziką, menus ir savanoriškos veiklos projektus.
Tokios užduotys kaip, „kasdien atrask naują draugą“ ir „atliktas geras darbas“, padeda vaikams suvokti kitų žmonių poreikius ir vertinti žmogiškąsias vertybes kasdieniame gyvenime. Vaikai pradeda geriau suvokti save, jie tampa atviresni, atsakingesni ir džiaugsmingesni.
Jie išmoksta saviraiškos, sutelkti dėmesį, pažinti labiau save ir juos supantį pasaulį. Dalyviai grįžta namo įgavę proto ramybės, emocinio stabilumo.

Kaina: 170,00 €
Peržiūrėta: 114 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 170,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus