ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vasaros Darbas Olandijoje Moksleiviams

Vilnius | 2017 04 23 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Vasaros Darbas Olandijoje Moksleiviams-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Užimtumas:
-
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

Domina darbams studentams ir moksleiviams Olandijoje? Siūlome užsiregistruoti jau dabar ir taip rezervuotis vietas vasaros laikotarpiui.
Jei norite išvykti ir padirbėti bent tris mėnesius, tuomet mes Jums galime pasiūlyti įvairias vietas pramonės, logistikos, gamybos srityse. Moksleiviai bei studentai dirba kaip fabriko arba sandėlio darbuotojais. Tokio pobūdžio darbai nereikalauja jokios kvalifikacijos ar patirties. Kiekvienoje darbo vietoje Jums bus suteikiami apmokymai, todėl jau kitą dieną tapsite pilnavertis darbuotojas.
Olandijos įmonės Jums visad suteiks gyvenamąją vietą, sveikatos draudimą, transportą, banko sąskaitą. Vienintelis dalykas, kurį Jums reiks suplanuoti - kelionė. Visgi, net ir čia mes Jūs lydėsime ir padėsime tai padaryti sklandžiai.
Jei norite vasarą praleisti Olandijoje su draugu ar drauge, tuomet galime pasiūlyti ir tokią galimybę. Pasirūpinsime Jūsų apgyvendinimu kartu, bet suteiksime darbą toje pačioje įmonėje. Po trijų mėnesių turėsite daugybę įspūdžių iš vasaros Olandijoje.
Darbas studentams ir moksleiviams Olandijoje - puiki proga pamatyti kažką naujo, užsidirbti bei susirasti naujų draugų. Lauksime Jūsų!

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 108 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Olandija.nl Olandija.nl
Nuo 2017 04 23
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus