ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vaizdo stebejimo kamera

Kaunas | 2017 06 29 | Pažymėti skelbimą
70,00 € Vaizdo stebejimo kamera-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Gamintojas, modelis:
DAYTECH
Ką perka:
Parduodu
Nurodykite kategoriją:
Vaizdo kameros

"Wi-Fi" IP kamera Wirless namų apsaugos kamera yra dvipusis domofonas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo judesio aptikimo LPL
Atkreipkite dėmesį, kad fotoaparatas palaiko 2,4 GHz, nepalaiko 5, atminties kortelė nėra įtrauktos į paketą L yra T.
Originali slaptažodį fotoaparato yra 123
1: dvipusis garso Teikia nuotolinio commucation su savo šeima, draugais ir realaus laiko vaizdo transliacija HD 720 P nuomone.
2: paprastas montavimas, atsisiųsti programą iš "Google Play" arba "App ST arba el, susisiekti su tam tikru saugumo ar K. namą c a Mer A ne H A ve IP, jis gauna IP mobilųjį operaciją mobiliojo App. Fotoaparatas naudojimas "Wi-Fi" arba tinklo kabelis yra 2,4 GHz susisiekti su mobiliojo app
Tada telefonas gali naudoti 3G, 4G, Wi-Fi, valdyti fotoaparatą nuotoliniu būdu.
3: Fotoaparatas parama MAX 32 g TF kortelės Recordin G. Atminties kortelė nėra įtraukta į mūsų pakavimo L yra T.
4: naktinio matymo skiriamieji bruožai yra pastatytas IR dažnių filtras modernizuota išorinį korpusą, platesnį horizontalios panning. Be to, taip pat sumažinti filtras leidžia fotoaparatą tinkamai automatiškai prisitaikyti prie kintančios šviesos
Sąlygos kaip naudotojas Ar ES vadove neturėtų daryti tai.
Apie 5.Moti aptikti: įsteigtas RipsYop Progr, kai Pasiūlymas S pertrauka, IP kameros c AN vietos a la RM ir išsiųskite em IL, ji gali būti parašytas Jei įdėsite TF c a rd ir kostiumas berniukams marškinėliai + iki kelnes.
Pakavimo Išsamiau: 1 * Kamera 2 * varžtas, 1 * Laikiklis 1 * adapteris su maitinimo laidu, 1 * Vartotojo vadovas 1 * maitinimo laidas
T IP S: W Y teisę iš naujo nustatyti IP kamera.
1. iš naujo S ir C A Mer A, kaip laikytis, ai anksto Reset mygtuką į kai S ound A Din-, S palaikykite mygtuką 10 s, relės, e mygtuką, o tada prijunkite "Power c a BLE, WA šoniniam jį 10 s econd S, ir tada įterpti g A.
2. Parsisiųsti App "yoosee iš www nuoroda. yoosee. bendro. ir naudoti iki paskyrą elektroniniu paštu arba mobiliojo telefono numerį.
Toliau yra montavimo vadovas vielos komunikacijos Belaidis jungiklį.
1. Prijunkite c a Mer a su Power D A pter, ir W A, for a moment, Nors c Mer PL YS Tinkama "di-di".
2. Prijunkite fotoaparatą prie maršrutizatoriaus eterneto kabeliu, įsitikinkite, kad jūsų išmanusis telefonas yra Prisijungimas DE prie belaidžio maršrutizatoriaus. (Fotoaparatas ir išmanusis telefonas turi būti to paties maršrutizatoriaus)
3. yoosee paleisti programą išmaniajame PH e, Registruotis sąskaitą tada prisijunkite ir atlikite toliau žingsnių pridėti IP kamera: Pasirinkite M UAL pridėti "ir tada įveskite numerį ir slaptažodį, C temperatūroje necti apdailos.
4. Kai prijungtas, jei nenorite naudoti kabelį, galime pereiti laidinio ir belaidžio, atlikite žemiau veiksmus:
Paleisti yoosee
Prilozhenie- "Nustatymai" - "Tinklo nustatymas" -A stupos Wi-Fi pasirinkti "Wi-Fi osios T telefoną naudojant IS-Paspauskite OK įvesties Wi-Fi" MA ssword ryšio Sėkmė (varnelė "ICON" App ausį prie "Wi -Fi NP I) -vilku iš c Ženklinta ble.

Kaina: 70,00 €
Peržiūrėta: 118 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 70,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus