ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vaizdo, apsaugos sitemųmontavimas

Kaunas | 2017 04 23 | Pažymėti skelbimą
1,00 € Vaizdo, apsaugos sitemųmontavimas-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

MŪSŲ PASLAUGOS

Vaizdo stebėjimo sistemų, apsaugos signalizacijų, gaisro signalizacijų, praėjimo kontrolių montavimas, modernizavimas bei priežiūra. Apšvietimas LED šviestuvais, elektros darbai.

APSAUGOS VAIZDO STEBĖJIMO SISTEMŲ MONTAVIMAS

Vaizdo stebėjimo kameros ir jų sistemos – puiki priemonė stebint apsaugoti savo turtą ar kontroliuoti darbo proceso eigą. Vaizdo stebėjimo kamerų ir jų sistemų pagalba galima užtikrinti patalpų, teritorijos, prekių ar įvykių saugumą.
Vaizdo sistemų projektavimas, montavimas, modernizavimas bei priežiūra.
Patalpų vidaus ir išorės stebėjimas analoginių arba aukštos raiškos IP vaizdo kamerų montavimas, derinimas bei programavimas, kabelių instaliacija.
Vaizdo stebėjimo sistemas įrengiame parduotuvėse, prekybos ir laisvalaikio centruose, biuruose, gamybinėse patalpose, sandėliuose, turgavietėse, parkavimo aikštelėse, privačiuose namuose, daugiabučių namų kiemuose, laiptinėse ir kt..
Yra galimybė daugiabučių stebėjimo kameras prijungti prie policijos stebimo bendro miesto kamerų tinklo, o privačių namų arba įmonių stebėjimo kameras – prie apsaugos kompanijos kamerų stebėjimo tinklo.

APSAUGOS SIGNALIZACIJA

Apsauginė signalizacija – tai viena populiariausių turto apsaugos priemonių ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Apsauginės signalizacijos paskirtis – pranešti apie neteisėtą asmenų patekimą ar bandymą patekti į saugomą objektą. Fiksuojamas durų ar langų atsidarymas, langų dūžiai, judesiai patalpų viduje. Fiksavus bet kurį iš išvardintų veiksmų, suveikia signalizacijos aliarmas, apie įvykį nedelsiant pranešama savininkui arba apsaugos tarnyboms.
Fiksuojamas durų ar langų atsidarymas, langų dūžiai, judesių patalpų viduje daviklių montavimas.
Aliarmo signalų perdavimas radijo ryšiu, telefono linijomis, GSM ryšio kanalais ar internetu.
Teritorijos perimetro apsauga. Apsaugos priemonės rengiamos teritorijos plotuose.

GAISRINĖ SIGNALIZACIJA

Gaisrinė signalizacija skirta automatiniam degimo ar dūmų židinių nustatymui. Gaisrinės signalizacijos sistemai naudojami dūminiai, temperatūriniai ir liepsnos detektoriai, taip pat rankiniai gaisro pavojaus mygtukai. Signaliniai įrenginiai – vidinės sirenos, blykstės ir lauko sirenos su blykste. Šiuolaikiniai gaisrinės signalizacijos sistemų kontroliniai įrenginiai (centralės) sugeba ne tik priimti bei apdoroti informaciją iš daviklių, bet ir valdyti gaisro gesinimo sistemos mazgus, atlikti gaisro pavojaus analizę (nustatant dūmų kiekį ir cheminę sudėtį patalpose), valdyti evakuacines sistemas.
Apsauginių ir gaisro signalizacijų namuose, butuose, biuruose, sandėliuose ir kt. projektavimas ir montavimas, esamų modernizavimas bei priežiūra.

ELEKTROS DARBAI

Įvertiname elektros tinklo būklę, atliekame reikalingus varžų matavimus, tvarkome visą reikalingą dokumentaciją. Siūlome elektros ūkio priežiūros paslaugas. Montuojame rėlinės apsaugos ir automatikos valdymo spintas.
• Vidaus ir lauko elektros instaliacijos darbai iki 1000 V įtampos.
• Elektros ūkio priežiūra.
• Elektrinių schemų sudarymas.
• Elektros tinklo būklės įvertinimas.
• Varžų matavimai.
• Dokumentacijos tvarkymas.
• Rėlinės apsaugos ir automatikos valdymo spintų montavimas.
• Išmaniųjų namų („SmartHouse“) sistemų diegimas.

APŠVIETIMAS LED ŠVIESTUVAIS

LED lauko prožektoriai (prožektorius) – puikus LED technologijos pavyzdys, kaip tinkamai ir produktyviai panaudoti LED apšvietimą. Įvairių galingumų lauko šviestuvai, led lauko apšvietimas labai dažnai naudojami įrenginėjant ne tik namų, kiemo, sodo apšvietimą, bet ir įvairios paskirties pastatų fasadų, aikščių, parkų bei gatvių – lauko apšvietimą. Lauko prožektoriai, žibintai puikiai tinka ir reklaminių tentų apšvietimui. Juose montuojami ne tik judesio davikliai, bet taip pat jie gali būti įkraunami ar net keičiantys spalvą. O kiemo šviestuvai, apšvietimas itin pagražins jūsų namus ir sukurs jaukią aplinką.

PRAĖJIMO KONTROLĖS IR PASIKALBĖJIMO UŽTIKRINIMAS

Praėjimo kontrolė gali būti pati paprasčiausia – mechaninė spyna su kodine klaviat

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 232 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
saugus kaunas saugus kaunas
Nuo 2017 04 23
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus