ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Ūnikali senovinė Metalizuota Medinė Skrynia 19amž

Panevėžys | 2017 08 05 | Pažymėti skelbimą
300,00 € Ūnikali senovinė Metalizuota Medinė Skrynia 19amž-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Ypatybės:
pristatome
Nurodykite kategoriją:
Antikvariniai daiktai

Tai UNIKALI, labai RETA skrynia-lagaminas. RETA savo dydžiu, mažesnes gal dar galima kur nors rasti. Tačiau ši unikakali ir savo dydžiu, ir geru stoviu, ir naudojimosi paskirtimi. O paskirtis jos buvo kelioninė - dedama buvo ir ant karietų, didesnių bričkų.
IŠMATAVIMAI :
Ilgis- 113cm aukštis-64cm plotis- 64cm.
Skrynia yra medinė, visa aptraukta iš išorės metalu ir papildomai dar apkaustyta metalu, mediniais pagražinimais. Aptraukta metalu tam, kad lauko salygom, kelionėse neperšlaptų. Dugnas pilnai atrestauruotas. Užraktas turi raktą, užsegimai-viskas pilnai veikia.
ANTROS TOKIOS LIETUVOJE GREIČIAUSIAI NĖRA! Jeigu kas norėtų tai paneigti, tegu nesigiriant parodo, ar atsiunčia panašios (dydžio!) kelioninės skrynios foto!:)
Prireikus atsiųsti LT ribose, galime pristatyti per DPD siuntų skyriu, per 1 diena, tiesiai į nurodytą adresą. Siuntimas tik - 10€.
Paspauskite ant bet kurios foto,tada geriau ir didesne nuotrauka matysite.
Jeigu patinka antikvariniai,senoviniai daiktai, arba modernūs-interjeriniai dideli ant drobių aliejiniais dažais paveikslai apžiūrėkite kitas mano prekes ir rasite kažką sau naudinga.Spauskite:
www.skelbimai.lt/bertas8
(per kelis puslapius)
Arba:
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/?keywords=bertas8&submit_bn=&cities=0&distance=0&mainCity=0&search=1&category_id=0&type=0&user_type=0&ad_since_min=0&ad_since_max=0&visited_page=&detailsSearch=0#logoAndMenu

Rašykite į emeila:
[email protected]
Arba
skambinkite: 866355799

Kaina: 300,00 €
Peržiūrėta: 922 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 300,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Įdomi bronzinė stipriai sidabruota KAUKOLĖ-0

Įdomi bronzinė stipriai sidabruota KAUKOLĖ su judančiu, atsidarinėjančiu žandikauliu. Išmatavimai : 10.1cm x 12cm x 8cm, svoris - 650gr. KAINA - 65 €. P.S.pasiimimas patiems, arba galiu atsiusti p...

65,00 € Kaina galutinė Panevėžys Įkelta: 2019 03 25
Antik.veikiančių žibalinių lempų kolekcija-0

Tai kolekcija senų (tuo metu) prabangių veikiančių žibalinių lempų. Daugumai lempų knatai yra pakeisti į naujus, patys knatų mechanizmai sutvarkyti ir veikiantys pilnoje komplektacijoje, - t.y. daugum...

75,00 € Panevėžys Įkelta: 2019 01 10
Filtruoti Nuimti filtrus