ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

UAB FUPA

Kaunas | 2017 07 19 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta UAB FUPA-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Nuomojami Konteineriai siuksliu jūriniai,buitiniai
Nuomojame 10 m3 20m3 35m3 40m3 konteinerius, statybinio laužo ,statybinių šiūkšlių išvežimui. Imame visas statybines atliekas. Greitas aptarnavimas ir lanksti kaina. + Nuomojame 6m. ilgio buitinius ir sandeliavimo konteinerius . Nuomojame fasadinius pastolius . Nuomojame biotualetus WC.
Mūsų teikiamos paslaugos: statybiniu siuksliu isvezimas, statybiniu atlieku isvezimas, statybiniu konteineriu nuoma, šiukšlių išvežimas vilniuje,kaune,statybinis lauzas kaune, statybinio lauzo surinkimas, gruzas, gruzo isvezimas, seno siferio isvezimas , asbesto atlieku isvezimas , atliekos, atlieku surinkimas, atlieku isvezimas, gruzas keliui kaune, statybiniai konteineriai, misrios atliekos, statybines atliekos bei statybiniu atlieku surinkimas. Juriniai konteineriai, buitiniai konteineriai. Jūrinių konteinerių nuoma, buitinių konteinerių nuoma. Fasdiniu pastoliu nuoma. Atvezame statybinio lauzo (gruzo )
Naudinga informacija -
1m3 betono sveria apie 2 200 kg
1m3 gelžbetonio sveria apie 2 300 kg
1m3 mūro, blokelių, plytų sveria apie 1 600 kg
1m3 vonios, virtuvės plytelių lūženos sveria apie 1 600 kg
1m3 smėlio, žvyro, skaldos sveria apie 1 500 kg
1m3 senų grindų, sienų tuštumos užpildo-šlako sveria apie 1 400 kg
1m3 medienos svoris apie 600-800 kg
Asbestinio šiferio lapas vidutiniškai sveria apie 26 kg esant lapo plotui 1,98m. Tokio stogo 1m² svoris sudaro apie 10-14 kg
Verta prisiminti:
Statybinių atliekų rūšiavimas gali gerokai sumažinti statybinių atliekų išvežimo kainą
Skirtinguose kambariuose sudėtos atliekų krūvos gali atrodyti nedidelės, bet jas sudėjus kartu gali paaiškėti, kad atliekų kiekis yra daug didesnis nei atrodė iš pradžių.
Kai išnešant šiukšles yra naudojamasi liftu būtina atsižvelgti į lifto keliamąją galią ir neviršyti numatyto svorio, kitaip labai padidėja tikimybė užstrigti.
Negalima palikti baltų armuotų statybinių atliekų maišų laukė ilgam laikui, nes veikiami lietaus ar sniego jie ilgainiui pradeda plyšti.
Tam, kad statybinių atliekų maišai nepradėtų plyšti nerekomenduojama kartu su biriomis atliekomis krauti profilių ir lentų atraižų, kitų daiktų su aštriais kraštais, nes maišai gali pradėti plyšti.
Šiukšlių išvežti bus patogiau jei birios šiukšlės bus pakrautos į maišus, o lentos ir apvadai bus sudėti kartu ir apvynioti lipnia juosta, tada šiukšlės užims mažiau vietos ir jas bus žymiai lengviau išnešti.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 270 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
J. J.
Nuo 2017 07 19
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus