ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Turbinų remontas, turbinų restauravimas

Vilnius | 2017 09 11 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Turbinų remontas, turbinų restauravimas-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Paslaugų pobūdis:
Automobilių remontas

Turbinų remontas, pardavimas, dalys, diagnostika, restauruotos turbinos, 10 metų patirtis, atnaujinta balansavimo įranga. Kokybės garantija 12 mėn! Elektroninių aktuatorių diagnostika ir remontas. Skubantiems pasiūlysime sugedusios turbinos pakeitimą į restauruotą turbiną. Tel.: 864708142.

• Lengvųjų, krovininių automobilių , autobusų, mikroautobusų, žemės ūkio technikos ir specialios paskirties technikos profesionalų turbinų restauravimą/remontą.
• Naujas turbinų komplektavimo detalės (kartridžus, korpusus, velenus, sparnuotes, vožtuvus ir remkomplektus).
• 12 mėn garantiją BE RIDOS APRIBOJIMO !

Informuosime, kokios techninės problemos atsiradusios Jūsų automobilyje galėjo lemtį turbinos gėdimą ir kokius remonto darbus patartiną atlikti, norint išvengti pakartotino turbinos gėdimo. Kartu su naujai restauruotą turbiną grąžinsime Jums senas detalės, suteiksime išsamia techninė informacija dėl taisyklingo montavimo. Bendradarbiavimas su siuntų tarnybom suteikia galimybe be jokių problemų teikti restauruotos ar naujos turbinos pristatymą į bet kuriuos Lietuvos miestus.
Turbinos remonto kaina tiesiogiai priklauso nuo to, kokios dalys bus keičiamos naujomis, Dėl šios priežasties - kainą sunku nustatyti nepamačius turbokompresoriaus. Žinoma, pasitaiko akivaizdžių atvejų, kuomet tik pažvelgus į turbokompresorių matosi, jog reikės keisti visas detales, tačiau dauguma atvejų turbiną tenka ardyti, tam, kad nustatyti tikslesnį gedimą. Pilnas turbinos remontas kaip taisyklė, dažniausiai reikalingas tais atvejais, kai sparnuotė kliūna į korpusą. Išardžius turbiną visada informuojame klientą apie gedimo priežastį. Taip pat pranešame apie būsimą remonto eigą ir kainą. Taip pat siūlome naujas šerdis.

Skambinkite tel.: 864708142 Turbinų remontas VILNIUJE. Kitų miestų klientai aptarnaujami per autobusų stotį (skubias siuntas). Atliktiems darbams suteikiame garantiją.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 153 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Turbo ekspertai Turbo ekspertai
Nuo 2017 09 11
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus