ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Talkochloritas, pirties akmenys 20 kg

Klaipėda | 2017 04 27 | Pažymėti skelbimą
13,00 € Talkochloritas, pirties akmenys 20 kg-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Prekės būklė:
nauja

Talkochloritas (muilo akmuo) – tai naturalus mineralas iš Karelijos. Tai uoliena, susiformavusi iš minkštų mineralų, kuriuose susijungęs magnezitas ir talkas.

Suomių kalba yra vadinamas tulikivi – ugninis akmuo. Šis pavadinimas neatsitiktinis. Mineralas turi didelę varžą, todėl naudojamas pirtyse ir saunose. Tai ideali ugniai atspari medžiaga, kuri greitai įšyla ir lėtai aušta. Gabalėlis talkochlorido įmestas į karštą vandenį vos 5 minutėms, vėsta visą valandą! Jis gali atlaikyti temperatūrą iki 1600oC, o didelio tankio dėka sukaupia daug šilumos, kurią atiduoda į aplinką ilgai ir tolygiai. Dėka aukštos akmenų temperatūros, užpilus vandens pirtyje ar saunoje, susiformuoja malonus ir lengvas garas.

Talkochloritas yra natūralus karštas šildytuvas. Suomių ir karelų medicinoje tulikivi naudojamas radikulito, degeneracinio disko ligos, sąnarių ir kitų panašių ligų, kurių gydymui reikalingas vienodas ir ilgas šildymo režimas. Gydytojai įrodė, kad šilumos spinduliai iš talkochlorito daro teigiamą poveikį sveikatai ir savijautai, gerina imunitetą įvairių infekcinių ligų atveju, tokių kaip gripas, mažina kraujospūdį, teigiamai veikia kvėpavimo sistemą, geriną medžiagų apykaitą.

Jei pageidaujate po apmokėjimo galime pristatyti Jūsų pageidaujamu adresu visoje Lietuvoje bei už jos ribų.
Visos prekės skirtos pirtims šiuo adresu http://esaunashop.com/lt/
Taip pat mus rasite Pirčių salonuose Liepų g. 54, LT-92106, Klaipėda ir Vytauto g. 108, Šiauliai
+37068345000
UAB "Poilsio Sprendimai"

Kaina: 13,00 €
Peržiūrėta: 344 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 13,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus