ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Sveikatos augalai

Vilnius | 2018 01 26 | Pažymėti skelbimą
18,00 € Sveikatos augalai-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
konsultuojame

Parduodame specialiai parinktų trijų kambarinių augalų komplektą, kuris pašalins pagrindinius, kenksmingiausius ir dažniausiai mūsų namų ir darbo aplinkoje pasitaikančius cheminius junginius. Tik augalai gali išvalyti Jūsų namų orą nuo kenksmingų medžiagų.

Alijošius (Alavijas)
Padeda iš oro pašalinti anglies dioksidą, anglies monoksidą, formaldehidą ir benzeną, kurie dažniausia įeina į buityje naudojamų valiklių, dažų, baldų ir panašių medžiagų sudėtį. Padidėjęs benzeno kiekis gali būti fiksuojamas patalpose, esančiose šalia gatvių, kur vyksta aktyvus automobilių eismas. Pagamina daug deguonies. Be to, kad šis augalas puikiai valo orą, jame esantis gelis gali padėti gydyti įpjovimus ir nudegimus. Taip kaip jis, kaip ir kiti mūsų augalai, užaugintas be trąšų, galėsite jį naudoti ir vidiniam ar išoriniam gydymui

Kuokštinis chlorofitas
Labai gerai šalina formaldehidą. Šis augalas gerai kovoja ir su ore esančiais benzenu, anglies dioksidu, anglies monoksidu, stirolu, kurie naudojami odos ir chemijos pramonėse. Stirolas, kaip ir kitos cheminės medžiagos, gali sukelti onkologinius susirgimus ir psichinius sutrikimus. Jo randama putų polistirolu apšildytuose namuose. Chlorofitas sumažina azoto oksilų ir benzeno poveikį namuose, kuriuose yra dujinė viryklė arba dujinis šildymas. Sudaro nepalankų mikroklimatą plisti ir daugintis kenksmingoms bakterijoms ir pelėsio sporoms.

Sansevjera

Sansevjera – viena geriausių formaldehido filtruotojų, taip pat išskiria daug deguonies. Formaldehido gausu net vaikiškuose plastmasiniuose žaisluose. Šį augalą galite auginti ir vonioje – jis gali vešėti ir patalpose, kuriose mažai šviesos ir vyrauja drėgnas oras, ir tuo pat metu jis naikins įvairius oro teršalus. Tai vienas iš retesnių augalų, kurie labai tinka miegamajam, nes deguonį gamina nakties metu.


KAINA: Trijų augalų komplektas parduodamas už 18 Eur.
DĖMESIO: Augalai parduodami nedideliuose, keraminiuose ar įvairių spalvų plastmasiniuose vazonuose. Spalvas galite pasirinkti iš šių spalvų: geltona, žalia, raudona, balta, violetinė, balta, juoda. Vilniaus miesto ribose augalus atvežame nemokamai. Į kitus miestus siunčiame arba, jei yra tuo metu yra galimybė, atvežame.

Kaina: 18,00 €
Peržiūrėta: 112 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 18,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus