ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Sodyba 24 arų sklype!

Kaunas | 2017 09 13 | Pažymėti skelbimą
53000,00 € Sodyba 24 arų sklype!-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
1985
Būklė:
renovuotas
Bendras plotas, m²:
160
Kambarių skaičius:
2
Šildymas:
kietu kuru
Žemės sklypas:
24
Ką parduoda:
Namą
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Kauno r. sav.
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Piliuona
Gatvė:
Dobilo g.

Parduodama 24 arų sodyba su pastatu vos 9 km nuo Kauno miesto!

Ramioje ir vaizdingoje vietovėje, Piliuonos kaime parduodamas 24 arų sodyba (sklypas su pastatu). Sklype yra dviejų aukštų pastatas, šiuo metu naudojamas kaip gyvenamasis. Įrengtas pirmas aukštas (erdvus kambarys, virtuvė WC ir vonios kambarys, prieškambaris). Vonioje ir virtuvėje šildomos grindys. Antrasis namo aukštas pilnai neįrengas. Pastatas 160 kv.m. mūro ir medžio konstukcijos. Naujai uždengtas stogas, pastatas apšildytas, yra elektra, vanduo, kanalizacija, šildomas kietu kuru.

Tvarkinga aplinka. Sutvarkytas didelis kiemas, apsėtas veja. Šalia sklypo prie pat miškas, matyti karjeras. Miestelis ramus ir saugus. Labai geras privažiavimas. Asfaluotos gerai prižiūrimos gatvės, netoliese gimnazija, vaikų darželis, parduotuvės, kavinė, ambulatorija, paštas, patogus susisiekimas viešuoju transportu. Sklypas geografiškai labai patogioje vietoje: ramios Dobilo g. gale. Aplink yra nuolat gyvenančių kaimynų.

Šiuo metu namas registruotas kaip ūkinis pastatas: tai puiki galimybė pasidaryti projektą pagal savo norus ir galimybes bei įsiregistruoti kaip gyvenamąjį namą arba šalia statyti naująjį namą, o šitą palikti kaip svečių namelį, ar ūkinį pastatą.

Patogus susisiekimas su miestu, netoliese Kauno marios, Kaldagių slėnis. Čia galite susikurti savo šeimai svajonių namus, nes yra viskas ko reikia ramiam ir patogiam gyvenimui!


BENDRA INFORMACIJA:
* Pastatas 1985 m. statybos - registruotas kaip ūkinis pastatas.
* Plotas 160 kv.m. Mūrinis.
* Sklypas 24 a. Namų valda.

Kaina: 53000,00 €
Peržiūrėta: 185 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 53000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus