ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Sodas su nameliu Alytaus raj s.b. Dobilas

Alytaus r. | 2016 11 05 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Sodas su nameliu Alytaus raj s.b. Dobilas-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
-
Būklė:
reikia renovuoti
Bendras plotas, m²:
56
Kambarių skaičius:
4
Šildymas:
nešildoma
Komunikacijos, kanalizacija, vanduo:
elektra
Žemės sklypas:
6
Ką parduodate:
Sodybą
Pastato tipas:
karkasinis
Miestas / Rajonas:
Alytaus r. sav.
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Bazorai
Gatvė:
-

1. Kolektyvinių sodų Bendrijoje "DOBILAS"Alytaus rajone, Bazorų km., Kaštonų g. 3 (100 metrų nuo autobusų stotelės !), parduodamas 6 arų sklypas su karkasiniu sodo nameliu, puikaus stovio apskardintu garažu, dviem šiltnamiais, rūkykla.

2. Šalia yra bendras su kaimynais prūdas. Šulinio sklype nėra.

3. Vieta ideali tiems, kurie neturi asmeninio automobilio, nes mikroautobusų ir autobusų stotelė šalia, susisiekimas į Alytų - tiesiog puikus, o aplinkui kaimynystėje gyvena daug žmonių. Vieta labai saugi.

4. NAMAS - karkasinis. Jį sudaro įstiklinta veranda, virtuvėle, tualeto patalpa, ir du kambariukai pirmame aukšte (29 kv.m) ir sandėliukas su įėjimu iš išorės (su įrengtomis lentynomis. Be to dar galima įrengti du normalaus aukščio ir dydžio kambarius palėpėje. Namelis karkasinis - iš vidaus ir iš išorės apkaltas priešvėjine plokšte ir dailylentėmis. Kadangi sienos tuščiavidurės - galima greitai ir nebrangiai bei lengvai namelį apšiltinti į vidų pripučiant šilumą izoliuojančios medžiagos. Tokiu atveju name būtų galima gyventi net žiemos metu. namelio pamatai išlieti rimti, iškelti, gilūs, nes buvo numatyti statyti mūriniam namui, todėl niekur net neįskilę. Namelio grindų balkiai ir lentos ištepti specialia priemone nuo kirvarpų ar puvimo. Grindis galima izoliuoti pripučiant šilumą izoliuojančios medžiagos net nieko neardant. Palėpė dabar neįrengta, todėl būtų galima apšiltinti stogą bei iškalti dailylentėmis bei suformuoti kambarius ar įrengti vieną didelį kambarį.
Būtent tai ir buvo planuojama padaryti, todėl namelyje sukaupta daug medienos, dailylenčių bei kitų statybinių medžiagų. Viską paliekame pirkėjui.
Elektra vienfazė.

5. Pirkėjui paliekamas geras dviratis (žiūr. nuotraukas).

6. GARAŽAS - normalaus dydžio apskardintas karkasinis garažas su įrengtomis lentynomis bei apšvietimu. Garažas puikaus stovio, pakeltas nuo žemės, nė trupučio nesupuvęs - idealaus stovio. Yra nupirkta ir paruoštas nauja stogo danga garažui. Viską paliekame pirkėjui.

7. Pirkėjui paliekame visus puikaus stovio sodo, daržo bei namų apyvokos reikmenis, t.y. kibirus, grėblius, kastuvus, kauptukus, žarnas laistymui ir ttt. Yra plėvelės šiltnamiams. Taip pat paliekame visas kitas priemones - siurbliai vandeniui, medienos atsargos ir ttt.

Dėl detalesnės informacijos, skambinkite +370-616-10137, Vitalis.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 1856 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Vitalis Vitalis
Nuo 2016 11 05
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus