ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Skubiai Reikalingi 2 Lenkimo Staklių Operatoriai

Šiauliai | 2018 03 09 | Pažymėti skelbimą
2000,00 € Skubiai Reikalingi 2 Lenkimo Staklių Operatoriai-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Užimtumas:
visu etatu
Atlyginimas:
2000
Reikalavimai:
-Anglų kalba kad galėtumėte suprasti ir susikalbėti su kolegomis. -Metalo gaminių brėžinių skaitymas, supratimas; -Darbo patirtis metalo gamyboje yra didelis privalumas; -Jei turite savo automobilį tai yra irgi didelis praivalumas (siųsdami savo CV prašau paminėkite elektorininiame laiške ar turite ar neturite savo transporto priemonės).
Privalumai:
-Puikios sąlygos Danijoje su labai dideliu potencialu. -Jums nereikės mokėti įdarbinimo mokeščio. -Gera alga ir visos socialinės garantijos (atostoginiai t.t.) -Laikina apgyvendimo vieta bus surasta prieš jums atvažiuojant. -Informacinis susitikimas su kompanija ir atsakingu žmogumi, kuris viską jums papasakos ir paaiškins Lietuvių kalba. -Kontaktini asmenį, su kuriuo visada galėsite susisiekti. -Mūsų telefono linijos atidarytos 24 valandas, 7 dienas per savaite.

Darbo aprašymas:
Šis darbas susijęs su lenkimo staklėmis yra ilgalaikis su dideliomis perspektyvomis.
Mum svarbu kad jūs turėtumete patirties su lankstymo staklių valdymu, aptarnavimu bei priežiūra vadovaujantis instrukcijomis.

Apie darbdavį:
"MatchMind" yra Daniška kompanija ir jie dirba siūlydami privačioms ir viešosioms įmonėms laikiną pagalbą, įdarbinimo sprendimus ir konsultacijas žmogiškųjų išteklių klausimais. MatchMind įmonė dirba daugelyje pramonės šakų ir turi būstines Aalborge, Aarhuse ir kituose miestuose.
MatchMind turi savo klientus ir jiems siūlo kandidatus, kuriuos mes randame Lietuvoje ir Danijoje.

Kaina: 2000,00 €
Peržiūrėta: 68 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 2000,00 €
Aušra Aušra
Nuo 2018 02 19
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus