ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Siūlome JUMS visas konsultacijas Darbo teisės sferoje

Klaipėda | 2017 01 15 | Pažymėti skelbimą
9,00 € Siūlome JUMS visas konsultacijas Darbo teisės sferoje-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)

Siūlome JUMS konsultacijas Darbo teisės sferoje. Jei turėsite skubių klausimų, juos galėsite užduoti tiesiog telefonu. Paskambinus nurodytu telefono numeriu mes Jums iš karto atsakysime, o jei Jūsų klausimas sudėtingas, kompleksinis bei reikalaujantis norminių teisės aktų analizės, Jūsų nurodytu telefono numeriu perskambinsime bei pateiksime atsakymą.


Bendradarbiaudami su mumis, Jūs sutaupysite daug savo laiko, nervų, gausite suprantamus ir išsamius atsakymus, patarimus, nuorodas bei išvengsite gausybės ginčų darbe bei darbo bylų. Jums nebereikės ieškoti norminių teisės aktų, tikrinti ar jie nepasikeitę, analizuoti teisinių sąvokų ir t.t. – visa tai už Jus padarysime mes.

Kai tai vyksta: Pasirašius konsultavimo sutartį vienerių metų laikotarpyje Jūs galėsite skambinti pateiktu telefono numeriu bei nurodžius konsultavimo sutarties numerį, galėsite užduoti Jums rūpimus klausimus darbo teisės sferoje bei gauti atsakymus į juos. Konsultavimo sutartį galite pasirašyti neišvykę iš savo darbo vietos. Tiesiog susisiekite su mumis ir mes Jums atsiūsime konsultavimo sutarties blanką, kurį teliks pasirašyti bei išankstinę sąskaitą apmokėjimui.


el.paštas - [email protected]
Telefonas teisinėms konsultacijoms - 8 698 80977.
Nuolaidos: jeigu konsultavimo sutarčiai sudaryti rekomenduosite kolegą, tiek Jums tiek Kolegai suteiksime 15 procentų nuolaidą.

Kaina: 9,00 €
Peržiūrėta: 39 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 9,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus