ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Sienų dekoras

Vilnius | 2018 02 18 | Pažymėti skelbimą
50,00 € Sienų dekoras-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Nurodykite sritį:
Interjeras


Sienų, lubų, dekoravimas tinku - tai faktūros, reljefai, rankų darbo lipdiniai, įvairaus gylio reljefinės skulptūros. Visi sienu dekoravimo darbai atliekami rankomis, niekada nenaudojami šablonai, trafaretai, projektorius. Visi darbai originalūs. Galime realizuoti Jūsų sienu dekoravimo idėją arba pasiūlyti savo. Siena gali atrodyti lyg iš smiltainio luitų ar iškalta iš granito, prabangiai blizgi ar originaliai matinė.
Sienų dekoravimas tinku nereikalauja jokio sienų paruošimo ar lyginimo, sienas galima dekoruoti tiesiai ant blokelių , plytų ar gipso plokštės, taip sutaupant laiką bei sąnaudas tinkuojant ir glaistant sienas.
Panaudojus šoninį apšvietimą, išryškėja reljefas, suteikdamas Jūsų sienai naują veidą ir įspūdingą šešėlių žaismą. Tokiu būdu dekoruojant sienas, paslepiamas bet koks statybinis brokas, sienos tampa neteplios, tai labai aktualu laiptinėse, holuose bei valgomojo zonose. Laikui bėgant pasitaiko sienų įtrūkimų, tačiau ant tinku dekoruotos sienos tai tampa mažiau ar visai nepastebima.

Kaina: 50,00 €
Peržiūrėta: 156 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 50,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus