Restorano gamybos vadovas (-ė)
Kaunas | 2016 05 04 |
Pažymėti skelbimą
Nenurodyta
- Užimtumas:
- visu etatu
- Atlyginimas:
- -
- Reikalavimai:
- Gamybos vadovas (-ė) turi pasižymėti: *Vadovaujamo darbo restorane / kavinėje patirtimi (min. 3 metai). *Technologinių procesų bei privalomos dokumentacijos išmanymu. *Darbo patirtimi su R-Keeper, StoreHouse, ar Presta programomis. *Inovatyvumu, lankstumu, lojalumu. *Meile šiam verslo sektoriui ir nuolatiniu žinių troškimu.
- Privalumai:
- -
Gamybos vadovui (-ei) bus patikėta:
*Vadovauti lietuviškų ir europietiškų patiekalų restorano virtuvės komandai, ją atrenkant, apmokinant ir ugdant.
*Tobulinti esamus bei kurti naujus patiekalus nuo idėjos iki technologinių kortelių ir tikslių procesų sukūrimo.
*Užtikrinti higienos ir kitų privalomų normatyvų laikymąsi.
*Organizuoti nenutrūkstamą ir ekonomišką žaliavų užsakymą, priėmimą ir tinkamą laikymą bei naudojimą.
*Organizuoti maisto tiekimą užsakomiesiems banketams (gamyba).
Peržiūrėta: 56 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje