ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Rašomi diplominiai, kursiniai darbai, praktikos ataskaitos iš įvairių mokslinių sričių, atliekami SPSS tyrimai. 16 metų patirtis

Vilnius | 2018 02 14 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta

Mokslinė pagalba, konsultacijos studentams. Rašomi baigiamieji, kursiniai darbai, praktikos ataskaitos, recenzijos, referatai, moksliniai straipsniai. Specializuojuosi šiose mokslinėse srityse: socialinis darbas, viešasis administravimas, vadyba, logistika, turizmas, rinkodara, marketingas, politologija, žurnalistika, reklama, edukologija, sporto edukologija, kineziterapija, slauga, odontologija, visuomenės sveikata, sveikatos priežiūra, higiena ir kitos socialinių bei humanitarinių mokslų sritys. Taip pat atlieku tyrimus su SPSS programa. Laisvai skaitau anglų kalba, moksliniuose darbuose naudojama ne senesnė nei 10 metų literatūra.
Už darbus atsiskaitoma po jų atlikimo ir atsiėmimo, avansų nėra. Rengiant baigiamuosius darbus, viso proceso metu intensyviai bendradarbiauju su studentu, jis informuojamas apie darbo proceso eigą, taip pat studentas išsamiai supažindinamas su atliktais SPSS duomenų skaičiavimais, tyrimo analize. Padedu pasiruošti gynimams, parengiu skaidres. Su studentais bendradarbiauju telefonu arba susitikus gyvai. Baigiamieji darbai rengiami dalimis. Pagalba teikiama studentams iš visų Lietuvos miestų. Mokslinio darbo patirtis – 16 metų.
Kontaktai:
Tel. nr.: 8-647-63493
El. paštas: [email protected]

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 34 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Mokslinės konsultacijos Mokslinės konsult...
Nuo 2018 02 08
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus