ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Puikusis Seras ieško namų

Vilnius | 2017 03 14 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Puikusis Seras ieško namų-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Veislė:
-
Ypatybės:
patinas (-ai)

Katinas jau apsilankė veterinarinėje klinikoje, Serui (katino vardas) nukirpo susivėlusį kailį, kastravo, sudavė viską viską nuo parazitų ir po poros savaičių reiks paskiepyti. Po kastracijos paėmiau namo, kad atsigautų ir palauktų gerų šeimininkų.
Veterinarė šiek tiek nuliūdino. Mūsų trejų metų Seras serga parodontoze ir leukemija. Patarė stiprinti katino organizmą ir, gyvens kiek jau gyvens. Nepaisant to, pati veterinarė Serą gyrė ir sakė, kad retai mato tokio gero charakterio laukinuką.
Seras jau savaitę gyvena kambaryje, prie dėžutės įprato iš karto, susirado vietą ant minkšto apkloto ir laukia ramaus būdo ir išmintingo šeimininko. Katinas nuo gimimo gyveno gatvėje, žaisti neišmoko, kurį laiką miegojo budėjimo rėžime tupėdamas. Dabar Seras jau miega ramiai, netgi atsargiai ant kelių susiraito. Mėgsta būti glostomas ir atsidėkodamas garsiai murkia. Laikui bėgant, katino meilumas tik didėja.
Prisegu keletą nuotraukų iš šios savaitės Sero gyvenimo. Tikiuosi, jog atsiras ramaus būdo, kantrus šeimininkas, kuris norės katinui suteikti namus ir šiek tiek palaukti, kol Seras įgis pasitikėjimo ir tikėjimo, kad žmogus gali ir globoti, o ne tik skriausti.

Seras gyvena Vilniuje.

Vilma
Tel.: +370 616 98 272

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 9 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus