ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Profesionalūs maisto džiovintuvai

Vilnius | 2017 01 04 | Pažymėti skelbimą
219,00 € Profesionalūs maisto džiovintuvai-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Gamintojas ar pavadinimas:
-
Modelis:
-
Ką parduoda:
Džiovintuvai
Naudotas/naujas/defektai:
naujas
Ypatybės:
suteikiame garantiją, su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, parduodame išsimokėtinai, konsultuojame

Turite daug uogų, vaisių, daržovių ir be galo juos mėgstate? Tuomet patariame įsigyti maisto džiovintuvą (elektrinė džiovyklę). Maisto džiovintuvai - dehidratoriai remiasi gana paprastu veikimo principu: vyksta šilto oro cirkuliacija, t.y. pučiamas oras išgarina vaisiuose, daržovėse esančius skysčius, jos beveik nepakeičia spalvos. Išdžiovintas maistas išlaiko visus fermentus ir maistines medžiagas nepakitusius. Džiovinimas nesunaikina džiovinamų produktų maistinių medžiagų. Taigi, maisto džiovintuvai tikrai verti investicijų ne tik dėl sveiko konservavimo būdo, bet ir laiko sąnaudų.

Negalite išsirinkti sau tinkamiausio maisto džiovintuvo? zaliavilruve.lt konsultantai visada pasiruošę Jums padėti išsirinkti tinkamiausią.

Mes siūlome:

Excalibur - Amerikos geriausias gyvojo maisto-vaisių džiovintuvas, tai prietaisas kuriame yra apjungta pačios naujausios ir pažangiausios džiovinimo technologijos ir moksliniai pasiekimai

Sedona - skaitmeninis maisto džiovintuvas tiksliai ir efektyviai paskirsto įkaitusį orą, išdžiovina maistą geriau ir tolygiau nei kiti maisto džiovintuvai.

Lequip D-Cube - norimus maisto produktus sudžiovinsite 30% greičiau, tuo pačiu išlaikant produktų naudingąsias medžiagas.

Šias ir kitas džiovykles galime pasiūlyti ypač geromis kainomis. Maža to, pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti tinkamiausią.

Mūsų ieškokite Vilniuje, Kauno g. 17, arba internete www.zaliavirtuve.lt

Kaina: 219,00 €
Peržiūrėta: 258 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 219,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus