ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Profesionalūs blenderiai geriausiomis kainomis

Vilnius | 2017 01 04 | Pažymėti skelbimą
299,00 € Profesionalūs blenderiai geriausiomis kainomis-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Gamintojas ar pavadinimas:
-
Modelis:
-
Ką parduoda:
Blenderiai
Naudotas/naujas/defektai:
naujas
Ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, parduodame išsimokėtinai, konsultuojame

Žaliavalgiai, virtuvės šefai ir šiaip mėgstantys darbuotis virtuvėje puikiai žino, kad geras smulkintuvas (blenderis) yra tiesiog nepamainomas pagalbininkas. Profesionalūs smulkintuvai (blenderiai) labai skiriasi nuo parduodamų prekybos centruose ar elektronikos parduotuvėse, todėl prieš perkant geriausia pasikonsultuoti su profesionalais.

Parduotuvėje ŽALIA VIRTUVĖ galite rasti profesionalius garsiausių pasaulio gamintojų smulkintuvus (blenderius), o tuo pačiu pasikonsultuoti su specialistais.

Mes siūlome:
VITAMIX - tai bene pats žinomiausias blenderių gamintojas pasaulyje, kurio prietaisai naudojami tiek namuose, tiek geriausiuose pasaulio restoranuose. Ypač patvari ir ilgaamžiška virtuvės technika, pagaminta JAV.

BLENDTEC - Amerikiečių kompanija, koja kojon žengianti su pagrindiniu konkurentu VITAMIX. Buitiniai ir pramoniniai blenderiai išsiskiria funkcionalumu, šiuolaikiniu dizainu ir patogiu valdymu.

OMNIBLEND - Puikus pasirinkimas ieškantiems profesionalaus blenderio už prieinamą kainą.

GREENIS - pirmasis blenderis rinkoje su naujos kartos indukciniu varikliu. Novatoriškas blenderis išsiskiriantis šiuolaikiniu dizainu ir valdymu už patrauklią kainą.

PERSONAL BLENDER - nedideli, kompaktiški, bet galingi ir patikimi TRIBEST kompanijos blenderiai puikiai tinka keliaujantiems

Šiuos ir kitus smulkintuvus (blenderius) galime pasiūlyti ypač geromis kainomis. Maža to, pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti tinkamiausią.

Mūsų ieškokite Vilniuje, Kauno g. 17, arba internete www.zaliavirtuve.lt

Kaina: 299,00 €
Peržiūrėta: 1268 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 299,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus