ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Prienų r. sav., Prienų m., Žemaitės g., mūrinis namas

Prienai | 2016 04 18 | Pažymėti skelbimą
159000,00 € Prienų r. sav., Prienų m., Žemaitės g., mūrinis namas-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
2008
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
250
Kambarių skaičius:
-
Žemės sklypas:
12
Ką parduoda:
Namą
Pastato tipas:
mūrinis
Vietovė:
Prienai

Plotas (m²): 250
Kaina: 159000 € (636,00 €/m²)
Plotas (a): 17.8
Kambarių sk.: 5
Metai: 2008
Namo tipas: Mūrinis
Namo tipas: Namas (gyvenamasis)
Šildymas: Elektra, kietu kuru
Vanduo: šulinys
Įrengimas: Įrengtas
Artimiausias vandens telkinys: Upė
Iki vandens telkinio (m): 80
Papildomos patalpos: Pirtis, terasa

Ypatybės:

Parduodamas namas išskirtinėje vietoje ant Nemuno kranto (namas yra gatvės pabaigoje, akligatvyje, rami vieta). Namo pirmame aukšte yra labai erdvi svetainė su židiniu ir išėjimu į vidinį kiemą, iš kurio atsiveria vaizdas į Nemuną, virtuvė, WC, garažas vienam automobiliui. Pirmo aukšto grindys išklotos akmens masės medžio imitacijos plytelėmis, šildomos grindys. Mansardiniame aukšte yra keturi miegamieji, WC su vonia. Kiekviename kambaryje - erdvi drabužinė, uosio parketinės grindys, medžio durys. Virš mansardos yra apšiltinta pastogė, kurioje savo nuožiura galima įrengti įvairios paskirties patalpas. Namo pusrūsyje yra įrengta pobūvių svetainė, iš kurios yra išėjimas į lauką, priešpirtė, pirtis, dušas, WC, katilinė, skalbykla. Namas šildomas kietu kuru (granulėmis). Vanduo - šulinys, nuotekos - vietinės (valymo įrenginys). Išskirtinumas: namas suprojektas taip, kad pro svetainės, virtuvės, vonios ir trijų miegamųjų langus atsiveria vaizdas į Nemuną. Name išvedžiota vėdinimo sistema, namas sausas ir gerai ventiliuojamas. Sienos ir pamatai apšiltinti. Dalinai nutinkuotas, tinkavimo darbus planuojame pabaigti pavasarį atšilus orams.
Už 100 m nuo kiemo yra pliažas ir tinkama vieta maudytis Nemune net vaikams. Vandens sporto mėgėjams yra betoninė prieplauka valtims ir vandens motociklams. Už 500 m - miškas, kuriame galima ne tik grybauti bei uogauti, bet ir važinėtis dviračiais, keturačiais (yra specialios trasos) bei slidėmis.
Kieme yra nemažas derlingų vaismedžių sodas, šiltnamis ir nedidelis daržas. Nedidelis nuosavas pušynėlis riboja kiemo teritoriją. Ir didžiausias privalumas - ramūs ir taikūs, bet tuo pačiu budrūs kaimynai. TEL: +370 60148488; ​

Kaina: 159000,00 €
Peržiūrėta: 422 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 159000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus