ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Prabangūs dviejų miegamųjų apartamentai

Šiauliai | 2016 11 20 | Pažymėti skelbimą
40,00 € Prabangūs dviejų miegamųjų apartamentai-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Pastato aukštų skaičius:
3
Statybos metai:
-
Kelintame aukšte:
1
Bendras plotas, m²:
102
Kambarių skaičius:
3
Kitos patalpos:
terasa
Šildymas:
autonominis, dujomis
Komunikacijos, kanalizacija, vanduo:
elektra, dujos, miesto vandentiekis, miesto kanalizacija
Kitos ypatybės:
atskiras įėjimas, plastikiniai langai, su baldais, rakinama laiptinė, svetainė su virtuve, internetas, kabelinė TV, tvarkingas, tvarkinga aplinka, uždaras kiemas, vieta automobiliui
Ką nuomoja:
Apartamentus
Miestas / Rajonas:
Šiauliai
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Centras
Gatvė:
J. Basanavičiaus g.

Trumpalaikei nuomai išnuomojami dviejų miegamųjų skoningai įrengti 102 kv.m. apartamentai visai netoli miesto centro. Gali apsistoti 4 asmenys. Apartamentuose yra erdvi svetainė su virtuve, visa virtuvinė įranga: el.viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, skrudintuvas, kavos aparatas, indai ir įrankiai. Viename miegamajame kambaryje - dvigulė lova, kitame - dvi viengulės lovos. Esant poreikiui, galima pristatyti kūdikio lovelę. Yra erdvus dušo kambarys, skalbyklė, automatinė skalbinių džiovyklė; atskirai - tualetas. Suteikiama patalynė, rankšluosčiai, visos higienos priemonės. Nemokamas belaidis internetas, kabelinė televizija, vieta automobiliui. Svečiai vaišinami kava, arbata. Kieme yra terasa, kurioje galima ramiai išgerti kavos ar pailsėti.
Šalia apartamentų yra autobuso stotelė, maisto prekių parduotuvė. Galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis.Su įmonėmis sudaromos sutartys.
Šiuose apartamentų namuose yra trys skirtingi apartamentai, todėl visuomet svečiui galime pasiūlyti jo poreikius ir galimybes atitinkantį apgyvendinimo variantą. Vakarėliams ir nepilnamečiams nenuomojame. Apartamentuose nerūkoma, su gyvūnais nepriimame. Mažiausias apsistojimo terminas - 2 dienos.Kaina - nuo 40 eurų, priklausomai nuo žmonių skaičiaus. Ilgesniam viešnagės laikui taikomos nuolaidos.

Kaina: 40,00 €
Peržiūrėta: 112 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 40,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus