ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Plastikinės dailylentės

Zarasai | 2017 01 25 | Pažymėti skelbimą
3,90 € Plastikinės dailylentės-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
nauja
Kitos ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame

Plastikinės dailylentės – viena populiariausių šiuolaikinių apdailos medžiagų. Jos skirtos mūrinių, karkasinių ar medinių pastatų fasadų ir vidaus apdailai ar pastatų renovacijai.

Plastikinė apdaila tinka bet kokios paskirties patalpoms: gyvenamosioms, administracinėms ir negyvenamosioms: virtuvėms, sanitariniams mazgams (tualetams, vonioms), koridoriams, mansardoms, laiptinėms, salėms, balkonams, biurams, cechams, rūsiams, garažams, sandėliams ir t.t.

Jos ypač rekomenduotinos drėgnoms patalpoms, senų medinių namų, sodybų, sodo namelių atnaujinimui. Šios dailylentės netinka apdailai tik patalpose, kur temperatūra aukštesnė nei +70°C.

Plastikines dailylentes galima naudoti tiek lubų, tiek sienų apkalai.
Jas galima klijuoti, kalti ant mūro ar betono sienos pritvirtinto karkaso, atsisakant kitų apdailos darbų. Tai labai pagreitina būsto įrengimą ar remontą. Be to, montavimo darbus nesudėtinga atlikti patiems, tokiu būdu nemažai sutaupant.

Kaina: 3,90 €
Peržiūrėta: 1839 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 3,90 €
Robertas Robertas
Nuo 2017 01 24
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus