ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Pavėsinių tentai, tentai terasoms ir stoginėms

Kaunas | 2018 04 19 | Pažymėti skelbimą
100,00 € Pavėsinių tentai, tentai terasoms ir stoginėms-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)

PVC Tentai, tentų gaminimas ir remontas Kaune
Gaminame įvairios paskirties tentus.

Pavėsinėms
Terasoms
Vasaros estradoms
Scenoms
Ekranams
Stogeliams
Skėčiams
Pavilijonams

Šie tentai ne tik praktiški bei puošia aplinką. Jie gali būti ir puikia reklamos priemone! Todėl šio tipo tentus ne retai pamatysime viešbučių, kavinių, restoranų kaimo turizmo sodybų ar privačių asmenų poilsio zonose. Ne retai jais renginiams, parodoms, prezentacijoms ir kt naudojasi ir kultūros įstaigos. Pavilijonams, terasoms, pavėsinėms gaminami skaidrūs tentai yra ne tik gražūs, bet ir patikimi.

Lauko terasų tentai, pavėsinių tentai ir stoginių tentai nuo vėjo, tiesioginių saulės spindulių, kritulių ar sniego. Tentai gali būti pagaminti uždari arba su skaidriu PVC langu.

Gretai ir paprastai numotuojami, susukami į viršų ir užsegami dirželiu.

Įvairių dydžių ir spalvų, pagal Jūsų duotus ar mūsų išmatuotus matmenis.

Ilgaamžis PVC audinys Jums tarnaus daug metų.

UAB „Mantelita“ savo klientams gali pasiūlyti platų prekių bei paslaugų, susijusių su tentais, pasirinkimą. Mūsų kokybės garantas – puiki komanda bei modernios technologijos. Paslaugos visoje Lietuvoje teikiamos ne tik kokybiškai, bet ir operatyviai!


Ilgą darbo patirtį turintys savo srities specialistai Jums siūlo:

Tentai puspriekabėms, tentai priekaboms (įvairaus gabarito lengvųjų automobilių ir vilkikų priekabų tentai), sunkvežimiams, kateriams, ir laivams, angarams, kubilų uždengimo tentai, tentai kombainams dengti, paviljonai, tentai pavėsinėms, terasų tentai, lauko kavinėms, pastogėms, baseinams, savivarčiams, tentiniai garažų vartai, PVC tentai žemės ūkiui, tentai grūdams ir trąšoms dengti, tentai įvairioms užuolaidoms, sandėlių ir plovyklų atskyrimui ir kt.

Remontuojame įvairius tentus automobiliams, priekaboms, vilkikų puspriekabėms, žemės ūkiui, palapinėms, pavilijonams, pramonei, angarams.

Tentų gamyboje naudojame VERSEIDAG Coating & Composite įmonės tentus. Tentinės medžiagos gamyba transporto sektoriaus įmonėms padėjo VERSEIDAG Coating & Composite pasiekti užsibrėžtų tikslų. Mūsų klientai liko labai patenkinti, nes tentai yra sertifikuoti, ypač atsparūs atmosferos poveikiui, tvirti, neprisigeria purvo, yra lengvai valomi ir prižiūrimi, atsparūs UV spinduliams, ilgaamžiai, nekeičia savo fizinių savybių nuo -30 iki +70.

Gaminame pagal individualius užsakymus.

-

Gaminame reklaminius tentus.

Reklaminiai tentai yra viena iš populiariausių ir pigiausių reklamavimosi priemonių. Tentai gaminami iš PVC audinio kuris yra atsparus atmosferos poveikiui ir UV spinduliams. Tentai gali būti įvairiausių dydžių 12, 22 36, 48, 55, 105, 144, 155, 1020 ir t.t.

1. Pirmiausiai reikia reklamos maketo. Makeitui paruošti reikalinga naudoti CMYK spalvos ir kiti nurodymai.

2. Atspausdinus tentą, tentas yra ruošiamas metalinių žiedų apkalimui. Užlankstomi ir užlydomi tento kraštai, tai užtikrina ilgesnį tento eksplotavimo laikotarpį. Sukalami žiedai, 8 mm – 12 mm skersmens, kas 15 cm – 30 cm, žiedai naudojami tento kabinimui ir įtempimui.

UAB "Mantelita"
+370 611 55504
+370 650 55556
[email protected]
Ateities pl. 26, Kaunas
www.tentukas.lt

Kaina: 100,00 €
Peržiūrėta: 2518 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 100,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus