ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodami Samsung Gear Vr akiniai

Vilnius | 2018 06 29 | Pažymėti skelbimą
60,00 € Parduodami Samsung Gear Vr akiniai-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Ką parduoda:
Korpusą
Kokiam telefonui:
-
Naudotas/naujas/defektai:
naujas


Parduodami visiškai nauji Samsung Gear VR akiniai! Net nebuvo atidaryta pakuotė!

Virtuali realybė – tai dalykas, be kurio greitai nebeįsivaizduosime savo gyvenimo: VR turinio, vaizdo įrašų ir žaidimų atsiranda vis daugiau. Tad kodėl savo telefono nepavertus į VR įrenginį? Būtent tai ir galite padaryti su „Samsung Gear VR“.

„Samsung Gear VR“ yra ypač patogus įrenginys. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte valandų valandas būti pasinėrę į virtualią realybę: įrenginys yra ne tik lengvas, bet ir turi minkštą priekinę dalį bei reguliuojamą dirželį.

Gear VR puikiai suderinamas su Galaxy išmaniaisiais telefonais*. Jums tereikia prijungti telefoną ir pradėti kelionę į virtualios tikrovės pasaulį.

Itin patogus dizainas. „Samsung Gear VR“ mato daug plačiau ir yra daug lengvesnis nei pirmtakai. Lietimui jautrus navigacinis mygtukas, keičiamo dydžio dirželis ir ypač minkšta priekinė dalis užtikrina Jums pačią geriausią patirtį.

Derės ir su ateities išmaniaisiais. Į „Samsung Gear VR“ galite įstatyti ne tik mikro USB 2.0 jungtį turinčius „Galaxy S6“ ar „S7“ šeimos išmaniuosius, bet išmaniuosius su USB „Type-C“. Ne paslaptis, kad netolimoje ateityje pasirodę flagmanai turės tik šią jungtį.

Tikroviškas vaizdas. „Samsung Gear VR“ virtualios realybės įrenginys perkels Jus į naują pasaulį. Jūsų „Samsung“ telefono „Super AMOLED“ ekranas sukurs neįtikėtiną erdvės pojūtį, o tikslus galvos judesių sekimas ir didelė sparta padės pasinerti į virtualias pramogas dar sklandžiau.

Išskirtinis turinys. Šioje kino salėje nėra blogų vietų. Visas didžiulis ekranas yra tik Jūsų.

*„Samsung Gear VR“ nėra savarankiškai veikiantis įrenginys ir, norint juo naudotis, būtina turėti vieną iš šių arba naujesnių šios serijos telefonų: „Samsung Galaxy S6“, „Galaxy S6 edge“, „Galaxy S6 edge+“, „Galaxy Note 5“, „Galaxy S7“, „Galaxy S7 edge“, „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“.

PARDUODU NES:
Gavau šiuos akinius dovanų, tačiau neturiu su kuo naudoti šių akinių, dėl to ieškau žmogaus, kuriam šie akiniai tikrai reikalingi :)

Su rimtu pirkėju kainą galima paderinti :) Pirkėjas dar gaus dovanų "Ultra SLIM vipe" dėklą Samsung S7 !
Kaina: 60 €

Kaina: 60,00 €
Peržiūrėta: 155 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 60,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus