ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodamas namas Vilniuje, Lazdynėliuose, Šarmos g.

Vilnius | 2017 08 06 | Pažymėti skelbimą
285000,00 € Parduodamas namas Vilniuje, Lazdynėliuose, Šarmos g.-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
1996
Būklė:
-
Bendras plotas, m²:
464
Kambarių skaičius:
9
Kitos patalpos:
2 balkonai, baseinas, holas, mansarda, palėpė, pirtis, rūsys, sieninė spinta, garažas
Šildymas:
centrinis, kombinuotas, kietu kuru
Komunikacijos, kanalizacija, vanduo:
visos komunikacijos
Žemės sklypas:
6.96
Ką parduoda:
Namą
Kitos ypatybės:
internetas, gražios apylinkės, greta miško, vandens telkinys
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Vilnius
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Lazdynėliai
Gatvė:
Šarmos g.

Parduodamas net trims šeimoms tinkamas namas Lazdynėliuose, bendras plotas 464,15 m², sklypo plotas 696 m². Namas 2 aukštų su mansarda. Aukštai ir mansarda sujungti bendra laiptine ir yra pritaikyti naudoti kaip atskiri butai (kiekviename aukšte yra virtuvės ir WC, vonios). Per pirmą aukštą galima patekti ir į garažą skirtą 2 automobiliams. Pirmame aukšte yra 2, antrame 5, mansardoje 2 kambariai. Visuose aukštuose yra įstiklinti balkonai, o antrame aukšte ir mansardoje papildomai atviri erdvūs balkonai. Mansardos erdviame kambaryje įrengtas biliardo stalas ir numatyta vieta židiniui.
KOMUNIKACIJOS: Vanduo bei nuotekų sistema prijungti prie miesto tinklų. Šildymas iš centralizuoto šilumos tiekimo tinklų arba kietu kuru. Į namą įvesti šviesolaidinio interneto, telefono įvadai. Iki pat namo privažiavimas asfaltuotu keliu, yra gatvės apšvietimas. Netoliese visuomeninio transporto stotelė.
VIETA: Namas pastatytas šalia Bukčių miško (trečias namas nuo miško) dešiniajame Neries krante (150 m. iki upės). Čia gausu pasivaikščiojimo takų. Rami vieta netoli miesto centro apsupta pušyno. Rami vieta su miesto gyvenimo patogumais. Iki miesto centro 11 km.
IŠPLANAVIMAS: Šildomame namo rūsyje (net 129 m²) numatyta patalpa pirčiai, poilsio kambarys ir baseinas, katilinė, dvi didelės patalpos (pvz.: sportui), dvi šaltos patalpos maisto atsargoms laikyti.
PAPILDOMI STATINIAI: Kieme pastatytas ūkinės paskirties pastatas, kuriame yra dar vienas garažas (apie 30 m²) su duobe, didelė patalpa su krosnimi (apie 20 m²), po kuria yra šaltas rūsys. Darže įrengtas stiklinis šiltnamis, supynės.

Kaina: 285000,00 €
Peržiūrėta: 1348 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 285000,00 €
Arturas Arturas
Nuo 2017 08 06
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus