ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodamas jaukus, vidinis 2 kambarių butas M.Gimbutienės g., Petrašiūnuose. Namas

Kaunas | 2017 06 17 | Pažymėti skelbimą
49000,00 € Parduodamas jaukus, vidinis 2 kambarių butas M.Gimbutienės g., Petrašiūnuose. Namas -0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Kelintame aukšte :
3
Bendras plotas, m²:
52
Kelių aukštų namas:
5
Kambarių skaičius:
2
Miestas / Rajonas:
Kaunas
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Petrašiūnai
Gatvė:
M. Gimbutienės g.

Parduodamas jaukus, vidinis 2 kambarių butas M.Gimbutienės g., Petrašiūnuose. Namas plytinis,1989 m.,3/5. Bendras plotas 52,73 kv.m. Pakeistas buto išplanavimas: virtuvės erdvė padidinta, sujungta su koridorium. Yra du nepereinami kambariai. Įrengtos dvi erdvios sieninės spintos.Vonia ir WC bendrai. Grindys-laminatas; koridorius,virtuvė,vonia ir WC išklota plytelėmis. Sienos naujai ištapetuotos. Durys šarvo, kambarių durys medinės. Langai plastikiniai su stiklo paketais. Balkonas įstiklintas, išorinė siena apšiltinta. Pakeista elektros instaliacija, vamzdynas, sudėta nauja santechnika. Butas vidinis, erdvus ir šiltas. Mokesčiai už šildymą nedideli.Butui priklauso rūsys.
PARDUODAMAS SU BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA.
Tvarkinga rakinama laiptinė, šarvo durys, kodinė spyna. Ramūs ir draugiški kaimynai. Namas gerai prižiūrimas. Renovuotas namo stogas, šiluminis mazgas, vamzdynas, suremontuotos laiptinės. Tvarkoma namo aplinka. Yra vietos automobiliui. Šalia namo PC ŠILAS, parduotuvės, vaistinės, mokykla, vaikų darželis, viešojo transporto stotelės. Geras susisiekimas su miesto centru ir su kitais miesto rajonais. Patogus išvažiavimas iš miesto.
Namas stovi gražioje, ramioje vietoje. Netoli pušynas, Pažaislio vienuolynas, Kauno marios - puiki vieta laisvalaikiui ir poilsiui su šeima.

Kaina: 49000,00 €
Peržiūrėta: 699 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 49000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus