ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodama sodybą arba keičiama į 2 kam. butą

Skuodo r. | 2018 04 27 | Pažymėti skelbimą
31000,00 € Domina keitimas Parduodama sodybą arba keičiama į 2 kam. butą-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
1982
Būklė:
-
Bendras plotas, m²:
100
Kambarių skaičius:
4
Kitos patalpos:
holas, rūsys, terasa, garažas
Šildymas:
kietu kuru
Komunikacijos, kanalizacija, vanduo:
miesto vandentiekis, viet. kanalizacija, šulinys
Žemės sklypas:
30 a
Ką parduoda:
Namą
Kitos ypatybės:
su baldais, internetas, palydovinė TV, gražios apylinkės, greta miško, vandens telkinys
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Skuodo r. sav.
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Notėnai
Gatvė:
Parko g.

Parduodama sodybą arba keičiama į 2 kam. butą Klaipėdoje (Palangoje, Kretingoje ar Vilniuje). Namas tinkantis gyventi visais metų laikais. Įrengtas su visais patogumais (wc ir vonios kambarys, vandentiekis). Namas šildomas kietuoju kuru yra radiatoriai ir boileris. Name erdvus valgomasis – virtuvės kambarys, svetainė, du miegamieji ir darbo kambarys (kuris tinka ir mažiesiems šeimos nariams). Įvestas internetas, vietinis telefono ryšys ir palydovinė televizija.
Aplink namą Jūsų patogumui 30a žemės sklypas, kuriame sodas nešantis gausų obuolių, vyšnių, trešnių ir kitą vitaminų derlių, daržas su dviem šiltadaržiais, bei erdvi pieva pavėsinei ar deginimuisi. Įrengti du garažai, daržinė, vasarinė, ūkinis pastatas ir malkinės.
Gyvenvietėje ruošiantiems ūkininkauti yra ir 3 ha dirbamos žemės, parduodama kartu su sodyba (nenorintis dirbti žemės, ją kasmet nuomoja vietiniai ūkininkai). Pigus pragyvenimas, draugiški kaimynai. Šiuo metu ūkyje yra net 15 vištų dedeklių, pageidaujantiems paliksime paukščius ir jus užmiršite kas yra parduotuvių kiaušinių skonis. Pageidaujantiems už sutartinę sumą paliksime baldus ir visą buitinę techniką (buitinė technika nesenai atnaujinta, nauja).
Šalia sodybos didelis parkas tinkantis vakariniams pasivaikščiojimas ar ryto krosui. Gyvenvietėje yra parduotuvė, bažnyčia, paštas ir seniūnija. Šalia namo t.y. vos už 70 m. teka upelis, o už 200 m. yra žuvingas tvenkinys, meškeriotojai liks patenkinti kimbančiomis žuvimis. Graži vieta gyventi, variantas gyvenimui visą sezoną ar vasaroti su šeima. Lengvas susiekimas su kitomis gyvenvietėmis ar didmiesčiais, keliai asfaltuoti (žiema valomi).

Kaina: 31000,00 € Domina keitimas
Peržiūrėta: 240 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 31000,00 € Domina keitimas
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus