ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodama kompiuterinė programa „Acorn Radix 1“

Vilnius | 2017 07 13 | Pažymėti skelbimą
0,00 € Parduodama kompiuterinė programa „Acorn Radix 1“-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Ką parduoda:
Programą
Pavadinimas:
-
Kam skirta:
-
Naudotas/naujas/defektai:
-

Parduodama bankrutavusios įminės UAB „Acorn Intelligence“, veiklos vykdymo laikotarpiu kurta kompiuterinė programa „Acorn Radix 1“. Programos tikslas palengvinti prekybos centrų darbą, kurią įdiegus parduotuvių vežimėliuose būtų galima atlikti visus veiksmus, ką daro kasininkės t. y. vežimėliai automatiškai nuskenuotų į jį įdėtas prekes, o už jas susimokėti būtų galima su vežimėlyje įrengta apmokėjimo įranga. Programa taip pat buvo kuriama, kad palengvinti prekių apskaitą ir kaip prevencijos priemonė prieš vagystes. Sukurta „Acorn Radix 1“ versija nėra galutinė ir pilnai pritaikyta, nes parduodamas sukurtas programinės įrangos pagrindas.

Detalesnė informacija ir pasiūlymai dėl kompiuterinės programos įsigijimo priimami el. paštu: [email protected]. Pasiūlymai renkami 14 kalendorinių dienų.

Kaina: 0,00 €
Peržiūrėta: 87 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 0,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Dėl kompiuterinės įrangos ir kt. pardavimo-0

Bankrutavusios UAB „Romada“ bankroto administratorius parduoda bankrutavusios įmonės turtą (kompiuterį Intel, kompiuterį serverį, daugiafunkcinį kopijuoklį; elektrinį įrenginį, tūrinį reklamos stendą...

1,00 € Vilnius Įkelta: 2019 03 28
Filtruoti Nuimti filtrus