ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Osciloskopai - Picoscope

Kaunas | 2016 10 19 | Pažymėti skelbimą
500,00 € Osciloskopai - Picoscope-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Ką parduoda:
Osciloskopai - Picoscope
Gamintojas, modelis:
Picotech

Kam reikalingas osciloskopas ?

Gedimo kodai (DTC) leidžia jums žinoti, kad ECU fiksuoja tam tikrą bendrinę problemą. Tai nenurodo, kokia automobilio dalis konkrečiai sugedo arba kurią dalį reikia konfigūruoti. Norėdami įsitikinti, kokia yra tikslinė klaida reikia peržiūrėti faktinius signalus tarp komponentų ir ECU. PicoScope 6 programinė įranga leidžia jums peržiūrėti šiuos signalus, ir išskirti juos itin didele raiška, kurioje matoma, kaip įtampa, srovė arba slėgis kinta per tam tikrą laiko tarpą. Bangos formos yra vaizdinės priemonės, kurios leidžia pamatyti vidinių automobilių komponentų ir sistemų veikimą, patikrinti, ar teisingi parametrai vyksta realiu matavimo laiku.
Sustiprintas bei normalizuotas tiriamas signalas skaitmenizuojamas su greitu analogas-kodas keitikliu (ADC) ir rezultatas įrašomas į operatyvinę atmintį. Vėliau duomenys apdorojami kompiuteriu ir rezultatas rodomas ekrane. Diagnostinis osciloskopas fiksuoja signalus iš transporto priemonės elektroninių komponentų ir konvertuoja į tai ką galite peržiūrėti - tai vadiname banga. Toks būdas yra vienintelis suprasti, kas tiksliai vyksta tame tikrame komponente: kuro siurblyje, purkštukuose ir t.t)


„PicoScope“ paverčia jūsų nešiojamoją kompiuterį į galingą diagnostikos įrankį. Pico įranga leidžia patikrinti beveik visas elektros grandines, elektronines dalis, kurios yra šiuolaikiniuose transporto priemonėse, įskaitant:

Degimą (pirminį ir antrinį)
Purkštukus ir kuro siurblius
Starterius ir elektros grandines
Akumuliatorius ir generatorius
Lambda, oro srauto, ABS ir MAP sensorius
Elektroninis akceleratorius
CAN Bus, Lin BUS ir FlexRay


Nuo šio rudens tapome partneriais su pasaulyje pažangiausiais osciloskopų gamintojais – „Picotech“. Įmonė siūlo ne tik PicoScope ( osciloskopų liniją) bet ir įvairiausią kitą techniką susijusią su gedimų šalinimo ir nustatymo įrenginiais kaip pavyzdžiui - NVH įranga ( pagal automobilių komponentų garsus/ vibracijas nustato gedimo priežastį).
Keletas įrangos pavyzdžių:

Įrangą galime komplektuoti atskyriai arba komplekte
priklauso nuo kliento poreikius:

1. 4-kanalų Starter rinkinys

Su šia įranga galima testuoti 59- nias sistemas :

Variklio kompresiją
Cilindrus
Pedalų daviklius
MAF daviklius
Paskirstymo velenus
Temperatūros daviklius
Alkūninius velenus
Kuro slėgį
Lambda zondus
MAP
Droselių padėtį
Salenoidų vožtuvus
Ir t.t.


2. 4-kanalų Standart rinkinys

Su šia įranga galima testuoti 88-nias sistemas:

Akumuliatoriaus / generatorius
Startines sroves
ABS sistemas
LIN bus
Purkštukus
Slėgio reguliatorius
Paskirstymo velenus
Vožtuvų parametrus
Kaitinimo žvakės
EGR
Ir t.t.

Picotech įrenginius galima pirkti atskyriai, rinkiniuose arba komplektuoti pagal poreikį.


Programinė įranga ir raiška. Banga užfiksuojama 400 ms / s tikslumu, tokiu rodikliu pasižymi retas PicoScope konkurentas, todėl toks prietaiso tikslumas, leidžia vartotojui priartinti mažiausias smulkmenas ir fiksuoti net smulkiausias klaidas.

Taikymo srities įėjimai. Leidžiami signalai iki 200V į taikymo sritį be slopinimo, todėl lengviau užfiksuoti net purkštukų signalus, taip pat kiekvienas kanalas turi atskirą „įžeminimą“, todėl įrenginys yra itin saugus naudoti.

Nemokama programinė įranga ir atnaujinimai visam gyvenimui. galima atsisiųsti programinę įrangą nemokamai:www.picoauto.com ir ją paleisti demo režimu, kad pamatyti bei susipažinti su veikimo principais. Visi atnaujinimai yra nemokami visą laiką.

Pico diagnostikos įranga. Papildoma programa, leidžianti vartotojui naudotis PicoScope papildomomis funkcijomis: įskaitant baterijos / generatorius testavimą, variklio kompresijos matavimą ir cilindrų parametrų fiksavimą.

Apmokymų testai. PicoScope 6-toji programinė įranga turi daugiau nei 150 testų su nurodymais kaip atlikti kiekvieną testą , skirti padėti pradedantiesiems vartotojams, prijungti, surinkti/gauti ir analizuoti gautus rezultatus.

Kaina: 500,00 €
Peržiūrėta: 480 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 500,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus