ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

OPERATORIUS (-Ė) - EKSPERTAS (-Ė)

Klaipėda | 2018 02 15 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta OPERATORIUS (-Ė) - EKSPERTAS (-Ė)-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Užimtumas:
visu etatu
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

Germanika - jau 13 metų veikianti baldų gamybinė kompanija, priklausanti SBA įmonių grupei. Šiuo metu įmonėje dirba 550 žmonių ir tai yra vienas didžiausių ir moderniausių baldų fabrikų Lietuvoje. Per paskutinius 5 metus, įmonės pardavimai augo kelis kartus, o darbo aplinka ir gamybiniai pajėgumai buvo tobulinami sistemingai į juos investuojant. 2018 metais kompanija toliau sau keliasi ambicingus tikslus ir plečia savo jaunatvišką nei inovatyvią komandą - į ja kviečiamas (-a) prisijungti operatorius (-ė) - ekspertas (-ė)!

Operatorius (-ė) - ekspertas (-ė) - gamyboje dirbantis asmuo, kuris geba valdyti kelis skirtingus įrengimus ir, priklausomai nuo poreikio, gali greitai pereiti nuo vienų gamybinių procesų prie kitų. Atrinktą kandidatą (-ę) kompanija pilnai paruoš ir suteiks išsamius mokymus tampant ekspertu (-e). Patirtis medienos
apdirbime nėra būtina.

AUGIMAS IR UŽDAVINIAI DIRBANT GERMANIKOJE
- Per 3 mėnesių išmoksite dirbti prie 1 įrengimo ar 2 - 3 sudėtingesnės linijos mazgų, prie kurių reikalingos specializuotos žinios, kurios įgyjamos per tam tikrą laiką gaunant specialius mokymus.
- Po 6 mėnesių sugebėsite dirbti kompiuterinėmis programomis valdomų sudėtingų įrengimų. Būsite kompetentingi mokyti žemesnės kvalifikacijos darbuotojus.
- Po 9 mėnesių gerai išmanysite sudėtingų įrengimų veikimo principus, gebėsite juos valdyti, spręsti iškilusias problemas, vadovauti nedidelėms grupelėms, mokyti kitus.
- Po 12 mėnesių puikiai išmanysite gamybos technologinius srautus, įrengimų veikimo principus
gebėsite juos valdyti, gebėsite pašalinti iškilusias problemas, mokysite naujus darbuotojus, organizuosite darbus, poreikiui esant pavaduosite meistrą.
- Šioje pozicijoje gerokai praplėsite savo patirtį ir žinias dirbant su šiuolaikiniais įrengimais. Išmoksite dirbti mažiausiai su 3 įrengimais, tokiais kaip HOLZMA (formatinio supjovimo staklės), BARBERAN (siaurų profilių vilkimo linija), FRIZ (vidutinio pločio vilkimo linija), COMPLETELINE (plačių profilių vilkimo linija), CROSSLINE ir HOMAG X4 (kalibravimo linijos) ar PROCESS ir MAGNYS (konstrukcijų surinkimo staklės).

KOMPANIJA SIŪLO
- Sąžiningą ir visad laiku mokamą atlyginimą – 850 – 1200€ „į rankas“ (priklausomai nuo patirties ir atsakomybių)
- Komfortabilias darbo sąlygas – atvežimo į darbą paslauga, nuolaidas maitinimui vietoje, švarias patalpas ir patogius įrankius darbui atlikti
- Pozityvią aplinką darbe ir visad pagelbėti nusiteikusius kolegas
- Draudimą nuo nelaimingų atsitikimų
- Karjeros galimybes Germanikoje arba kitose SBA grupės įmonėse

REIKALAVIMAI
- Patirtis gamyboje operatoriaus (-ės), arba panašioje pozicijoje
- Darbštumas, komandiškumas ir atsakomybė
- Profesinis arba aukštasis išsilavinimas būtų privalumas
Kompanija siekia atpažinti talentingiausius darbuotojus gamyboje ir jiems pasiūlyti galimybes įgauti vadovavimo patirties, atpažinti savo stipriąsias savybes ir prasmingiausiai išnaudoti savo žinias bei gebėjimus. Tai gali tapti puiki galimybė Jums ne tik pasididinti atlyginimą atliekant panašius darbus, į tai, ką darote šiai dienai, bet ir prisijungti prie inovatyvios ir draugiškos Germanika komandos.
Nepraleiskite progos sudalyvauti atrankoje!

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 119 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Julija Julija
Nuo 2018 02 15
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus