ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Nebrangios vertimo paslaugos

Vilnius | 2016 04 29 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Nebrangios vertimo paslaugos-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)

Nebrangiai ir kokybiškai verčiame įvairius tekstus, interneto svetaines ir dokumentus iš/į anglų, rusų ir kitų kalbų. Kaina nuo 5,5 EUR Kaina priklauso nuo teksto sudėtingumo, kalbų kombinacijos, vertimo atlikimo skubumo. Platesnė informacija apie mūsų teikiamas vertimo paslaugas pateikiama internetinėje svetainėje www.vertimailengvai.lt
Šiuolaikinės technologijos leidžia pateikti ir priimti užsakymus neišeinant iš namų ar biuro, būnant bet kurioje Lietuvos vietoje ar užsienyje. Savo užsakymą galite pateikti tiesiog elektroniniu paštu [email protected] (persiųskite tekstą, kurį reikia išversti bei nurodykite iki kada reikia atlikti vertimą). Mes, peržiūrėję tekstą bei įvertinę teksto atlikimo skubumą, parašysime Jums vertimo atlikimo galimybes bei vertimo kainą elektroniniu paštu. Vertimo kainos apskaičiavimas yra nemokamas ir Jūsų neįpareigoja pirkti mūsų paslaugų. Jeigu Jums kaina tinkama, parašykite mums elektroniniu paštu [email protected] , kad norite atlikti vertimą pas mus.
Pastaba: iš naujų klientų, su kuriais nėra pasirašytos sutartys dėl vertimo paslaugų, imamas išankstinis mokėjimas už vertimo paslaugas (mes išrašysime Jums išankstinio mokėjimo sąskaitą, o gavus Jūsų apmokėjimą – atliksime vertimo paslaugas). Bendradarbiavimo sutartis sudariusiems klientams yra sukurta speciali nuolaidų sistema bei suteikiamos patogios atsiskaitymo sąlygos.
Papildoma informacija telefonu +370 6363 4230 arba El.paštu arba el.paštu [email protected]
Platesnė informacija: www.vertimailengvai.lt

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 40 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus