ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Naudotas mobilus namelis Willerby Vogue WN027

Kaunas | 2016 10 31 | Pažymėti skelbimą
8300,00 € Kaina galutinė Naudotas mobilus namelis Willerby Vogue WN027 -0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
2000
Būklė:
renovuotas
Bendras plotas, m²:
42
Kambarių skaičius:
3
Kitos patalpos:
tamsusis kambarys, drabužinė, holas, sieninė spinta
Šildymas:
centrinis, dujomis, elektra
Žemės sklypas:
1
Ką parduodate:
Sodybą
Pastato tipas:
karkasinis
Miestas / Rajonas:
Kaunas
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Aleksotas
Gatvė:
Kalvarijos g.

Naudotas mobilus namelis, pilnai įrengtas, su visais baldais, butine technika ir visa reikalinga įranga, plastikiniai langai su stiklo paketais, centralinis šildymas, namelį Lietuvoje pristatysime nemokamai. \

Tiesiog gera idėja – naudoti mobilūs nameliai!
Mes siūlome Jums mobilius namelius!
Mobilaus namelio išorė - dažyta aliuminio skarda dengtas namelio karkasas, kuris pagamintas iš medinės konstrukcijos (sienose 3-4cm šiltinimo - izoliacinė medžiaga), elektros instaliacija 220v, namelio karkasas sumontuotas ant karkaso iš metalo (gali būti nerūdijantis plienas) su ratukais. Namelis yra sumontuotas ant ratukų, todėl su juo yra lengva manevruoti vietoje! Mes siūlome Jums namelius, kurie šiuolaikiškai ir itin gražiai bei pilnai įrengti, pritaikyti patogiam poilsiui ar gyvenimui. Taip pat siūlomi nameliai pritaikyti žmonėms su negalia (plačios durys, platūs koridoriai, slankiojančios durys.)
Mobilieji nameliai gali būti 2 , 3 , kartais net ir 4 miegamųjų kambarių (25-48 kv/m). Juose yra įrengtos dvigulės arba viengulės lovos, spintos, svetainės baldai, virtuvės įranga (dujinės viryklės, orkaitės, griliai, šaldytuvai). Lubų aukštis nameliuose siekia nuo 1,97 iki 2,40 metro. Dauguma namelių pagaminta taip jog galima miegoti ir svetainėje, kurioje yra įrengti visi reikalingi baldai ir židiniai ( dujiniai arba elektriniai). Kiekviename namelyje yra dušas , pusinė vonia, dušo kabinos netgi vonios, tualetas arba du. Kiekviename namelyje sumontuoti dujiniai momentiniai vandens šildytuvai.
Nameliai prisijungia prie centrinio vandentiekio (vanduo reikalingas po spaudimu, kadangi momentinis šildytuvas kitaip neveiks, pats namelis vandens talpos neturi.) ,pajungimas prie kanalizacijos ( nameliuose nėra bio tuoletų.) taip pat reikalingas duju balionas (propanas – butanas), talpinamas išorėje (gamintojui rekomendavus) arba galima mtalpinti ir vidinėse namelio patalpose (nerekomenduojama !) . Nameliai komplektuojami su aliuminiais langų rėmais vienu stiklu, aliuminiais rėmais bet su dviem stiklais (stiklo paketu), bet galima rinktis ir namelį su plastikiniais langais ir stiklo paketais. Namelio šildymui gali būti naudojami : Dujiniai arba elektriniai židiniai (kurie būna kiekviename namelyje), kitose patalpose gali būti el.radiatoriai (numatyti gamintojo) arba Jūs galite juos tiesiog susimontuoti. Taip pat nameliai būna su centriniu (pilnu namelio šildymu) , galimi variantai : Dujinis katilas ir radiatoriai, dujinis katilas ir orinis šildymas (dujomis šildomas oras pučiamas į kiekvieną patalpą oro kanalais kurie suvedžioti po nameliu.)
Nameliai pagaminti Didžiojoje Britanijoje, oro sąlygos leidžia jais naudotis ištisus metus. Nameliais Lietuvoje naudotis patartina šiltuoju metu laiku, bet esant poreikiui, šie nameliai nesudėtingai apšiltinami ir tuomet juose galima gyventi ir žiemos metu.
Prašome užvažiuoti į bet kurią UAB „Elindrė“ pardavimo aikštelę Kaune (Kalvarijos g.136, Via Baltica kelias (Kaunas – Marijampolė) tarp Mastaičių ir Akademijos prie pat pagrindinio kelio ir Klaipėdoje (Šilutės pl. 46a) prie ledo arenos - išsirinkite norimą variantą iš didžiausio namelių pasirinkimo Lietuvoje pagal Jūsų finansines galimybes ir poreikius, nuo paprastų iki prabangiausių namelių. Namelių papildymas kelis kartus per mėnesį, kokybės ir kainos santykį garantuojame!


Mobilių namelių dydžiai (m)
Siauri nameliai : 3,10 plotis , ilgis nuo 7 iki 11 m.
arba
Platūs nameliai: 3,70 plotis , ilgis nuo 8,55 iki 12 m

Kainos: Orientacinė mobilaus namelio kaina 3.999 – 15.000 €, priklausomai nuo būklės, komplektacijos ir dydžio. Pristatome į bet kurią Baltijos šalį. Įsigijus namelį, Lietuvos teritorijos ribose pristatymas nemokamas!
Taip pat Lietuvoje galime pervežti Jūsų namelį iš vienos vietos į kitą.
Vežame negabaritinius krovinius atviromis platformomis.

www.mobilusnameliai.lt

Kaina: 8300,00 € Kaina galutinė
Peržiūrėta: 1322 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 8300,00 € Kaina galutinė
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus