ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Namų ieško kalė ir šuo

Trakų r. | 2017 03 23 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Namų ieško kalė ir šuo-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Veislė:
-

Ieškome naujų šeimininkų ar globos namų dviems šunims. Šiuo metu jie gyvena vienkiemyje vieni, kadangi prieš savaitę mirė jų vienintelis savininkas. Tame name niekas neplanuoja gyventi, todėl jie neturės ten šeimininkų. Esu to mirusio asmens giminaitis todėl nusprendžiau pabandyti padėti tiems gyvūnams, nes kitų kai paklausiau tai nieko gero nesiūlė kiti giminaičiai, vieni žiurkių nuodų duoti, kiti pasiūlė nušauti.. Gaila, kai žmonės tiek ir tesupranta. Pats turiu šunį bei du katinus bute, todėl neturėčiau galimybės jų pasiimti pas save. Šiuo metu esu susitaręs su kito vienkiemio savininku, kad jis juos pagal galimybes kasdien ateitų pašerti bei duotų ėsti. Prašau padėti, gal kartu jiems surastume naujus namus. Jei jie gyventų kažkur Vilniuje tai juos netgi lankyčiau bei atvežčiau maisto. Taigi trumpai apie gyvūnus kaime (Trakų raj. Jukniškių kaimas):

1. Kalė vardu Meda, > 15 metų amžiaus, bet labai žvali - atrodo jaunatviškai, su mumis labai draugiška, bet kaip į visiškai svetimus žmones reaguotų negaliu pasakyti. Šuo visą gyvenimą gyvena voljere/būdoje, todėl atiduodama su savo namu būda;
2. Juodas šuo, tikrai tik iki 2 m. amžiaus, draugiškas, tik labai šokinėja su savo priekinėm letenom, gyvena pusiau tokiam voljere (matosi video) prie tvarto pastato.
https://www.youtube.com/watch?v=OTjH3FRkf9g
https://www.youtube.com/watch?v=-5AaipDMQGs
https://www.youtube.com/watch?v=UNF1eUomu_g
https://www.youtube.com/watch?v=XMEU4ED1WrI

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 72 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus