ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

mikroautobusų/autobusų nuoma

Kaunas | 2016 04 29 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta mikroautobusų/autobusų nuoma-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)

Sveiki gerb. klientai. Norėčiau trumpai pristatyti mūsų įmonę UAB"Brolių turas", kuri užsiima keleivių pervežimu ir keleivinio transporto nuoma, bei kodėl verta mus rinktis. Mes siūlome jums transportą pagal pageidavimą nuo 9 iki 50 vietų autobusus su vairuotojais. Parkas nuolat naujinamas ir prižiūrimas, autobusai įrengti pilnai(gidų vietos, DVD aparatūra, mikrofonai, lankstomos turistinės sedynės, dideli bagažo skyriai, kondicionieriai, šildymai ir t.t.), atitinka visus Lietuvos ir Europos standartus(euro 4, euro 5), keleiviai apdrausti maksimalioms sumoms. Mes vežame ne tik Lietuvoje, bet ir po Europos ir Rytų šalis.
Atrodytų viskas kaip pas visus, bet kodėl verta rinktis mus? Labai paprasta: mes užtikrinsim saugią ir ramią kelionę be rūpesčių, turimą patirtį rengiant keliones, todėl jums panorėjus mes galim užsakyti viešbučius, pasitikti klientus oro uoste, turim vairuotojus kalbančius anglų, vokiečių, rusų, bei lenkų kalbomis, papuošti automobilį jūsų vestuvėms, mergvakariams, bernvakariams, bei suplanuoti pažintines keliones po Lietuvą ir užsienį, patarti lankomus objektus. Jums tereikia pasirūpinti noru keliauti ir gera nuotaika.
Skambinkit, nebijokit klaust, mes patarsim ir atsižvelgsim į jūsų pageidavimus, bei pasistengsim priimti bendrą susitarimą.
Linkiu geros dienos. UAB “Brolių turas“ vadybininkas.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 45 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Dmitrijus Dmitrijus
Nuo 2016 04 29
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus