ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Metalo laužo ir šiukšlių išvežimas

Kaunas | 2018 03 09 | Pažymėti skelbimą
1,50 € Domina keitimas Metalo laužo ir šiukšlių išvežimas-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)

UAB „Ekodarbai“ pateikia šį paslaugų pasiūlymą, kad padėti surinkti ir pašalinti atliekas iš jų susidarymo vietos bei jas tvarkyti, užtikrinant kuo mažesnį neigiamą poveikį aplinkai, tausojant gamtinius išteklius, užkertant kelią užkrečiamoms ligoms plisti, saugant kraštovaizdį. Dirbame visoje Lietuvoje, o mūsų įmonės vadybininkai gali atvažiuoti, ištirti esamą atliekų rūšį, nustatyti jos vertę. Sudarome ilgalaikes ar vienkartines sutartis.
MŪSŲ PASIŪLYMAS
Atliekų surinkimas gaminamos produkcijos, įvairaus metalo laužo rūšių, plastiko, kartono ir kitokių atliekų. Esant poreikiui teritorijoje galime palikti metalinius ar plastikinius, mažos-1m3 ir didelės(8-40m3) talpos konteinerius.
Atliekame konstrukcijų, pastatų ar kitų objektų demontavimo darbus, patyrę specialistai išardo, supjauna, išrūšiuoja, sukrauna atliekas ir pasvėrimui išvežame savu ar jūsų transportu. Tvarkome teritorijas, statybvietes.
Atliekame įvairių krovinių pervežimo paslaugas. Teikiame fiskaro, bobcat, autovežio atliekamas paslaugas.
Už paslaugas galima atsiskaityti grynaisiais pinigais arba pavedimu, ar pagal susitarimą. Pastoviems klientams taikomos nuolaidos.
Dėkojame už dėmesį.

Kaina: 1,50 € Domina keitimas
Peržiūrėta: 149 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,50 € Domina keitimas
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Metalo lauzas,atliekos,atlieku isvezimas,transporto paslaugos,teritoriju tvarkymas,ardymo griovimo darbai-0

1.Metalo laužo supirkimas,siūliti visas rūšis, (juodasis,aliuminis,varis,žalvaris,nerūdijantis,kabeliai,akumuliatoriai,elektronikos įranga ir t.t.)Metalo laužo supirkimas aikštelėje T.Masiulio 18...

0,00 € Kaunas Įkelta: 2019 01 31
Filtruoti Nuimti filtrus