ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Meninis grindų dekoravimas

Kaunas | 2016 08 22 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Meninis grindų dekoravimas-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Prekės būklė:
naudota
Kitos ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, išrašome sąskaitą-faktūrą, sumontuojame, konsultuojame

1.Aliuminizuoto cemento grindys ONE interjerui ir eksterjerui. Lengva dekoruoti, medžiaga turi gerą sukibimą su betoniniu paviršiumi, taip pat galima dekoruoti ant senų keraminimių plytelių, marmuro , betono. ONE grindys yra ypatingai patvarios mažiems įtrūkimams. Dėl savo sudėties (terpolimerizuota derva su specialiais priedais ir inertiniais užpildais) tai yra labai kokybiška danga, suteikianti išskirtinuma grindims privačiuose ir viešuose objektuose. Šia medžiaga galima dekoruoti ir sienas tiek viduje,tiek išorėje kaip ir grindis. Šios grindys yra labai tvirtos. Nesibraižo, atsparios vandeniui ir karsčiui.
2. Atria Revolution yra lietos grindys, kurios yra ypatingos savo sudėtimi, nes nuo kitų lietų grindų medžagų jos skiriasi savo ekologiškumu, kadangi jų sudėtis yra ne paprastas epoksidas, o vandens pagrindu. Tai yra patvirtina CE europietišku sertifikatu. Taip pat jos yra atsparios įvairiems įbrėžimams bei smūgiams. Dekoratoriai yra profesionalūs, praėję mokymus Italijoje, ATRIA kompanijoje, dėl to galės išpildyti visus Jūsų pageidaujamus norus bei garantuojame nepriekaištingą paslaugų atlikimo kokybę.
Daugiau informacijos ir nuotraukų galite rasti internetiniuose puslapiuose: www.atria.it , www.atriafloor.it , www.atriadecor.lt arba telefonu: +37068631890 +37063952779

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 361 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Nijole Nijole
Nuo 2016 07 07
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus