ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

melnragėje nuomoju namelį

Klaipėda | 2016 07 21 | Pažymėti skelbimą
10,00 € melnragėje nuomoju namelį-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Kambarių skaičius:
1
Nurodykite kategoriją:
namelį
Pavadinimas:
Vasaros sezonui
Miegamų vietų skaičius:
6
Atstumas iki miesto centro, m:
5000
Dirba:
sezono metu
Atsiskaitymas kortelėmis:
kortelėmis atsiskaityti negalima
Parkingas:
nemokamas
Maitinimas:
be maitinimo
Miestas / Rajonas:
Klaipėda
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Melnragė
Gatvė:
Molo g.

Melnragėje prie jūros ( 200 metrų) pigiai išnuomoju atskirą namuką su atskiru įėjimu ir atskiru kiemeliu. Yra kambarys su antresole, kur gali miegoti du žmonės. Apatiniame kambaryje yra dvigulė sofa - lova. Švari patalynė yra. Taip pat yra virtuvėlė, tualetas ir dušas. Yra ir greitasis internetas. Atitvertame kieme yra nemokama vieta automobiliui. Kaina dviem žmonėms - € 20,00. Šeimai su vaiku - €25,0. Mob.tel. 862247814.
Aksominis sezonas, kai jūroje šilčiausias vanduo, daug šviežių daržovių, uogų ir vaisių – rugpjūčio mėnuo.
Poilsiautojai dienas praleidžia prie jūros, kur vyksta daug įvairių burlaivių, jachtų, vindserfingų ir keitlenčių varžybų. Klaipėdoje vyksta ypatingai daug reginių Vasaros estradoje (eiti 15 minučių), arba „Švyturio“ arenoje (važiuoti autobusu Nr.6 tik 20 min.), arba Piliavietėje, arba Turgaus (centrinėje teatro), arba Atgimimo aikštėje (važiuoti autobusu Nr.6 tik 15 min.). Susisiekimas su Klaipėda – idealus, važinėja autobusai Nr.6, Nr.6B, Nr. 4, Nr., 4A ,be to, mikroautobusai ir taksi.
Vienai dienai išnuomojame du dviračius už €6,00. Asfaltuotais dviračių keliais galima važiuoti į Antrąją Melnragę (kur vyksta daug renginių), Girulius, unikaliausią Baltijos pakrantėje Olando kepurę, Karklę, kur veikia Pajūrio parko muziejus ir Boso žvėrinčius su restoranu. Dviračiais galima pasiekti Nimerzatę, Palangą, Šventąją, Latvijoje - Nidą ir Papę. Galima pasirinkti ir užsienio turistų pamėgtas dviračių trasas Dumpiai-Priekulė-Dreverna-Svencelė-Kintai–Ventės Ragas. Už atskirą apmokėjimą aš pats pravedu ekskursiją Jūsų automobiliu po Klaipėdos kraštą: Dreverna- Svencele-Kintai-Ventės ragas-Mingės kaimas-Šilutė-Rusnė-Uostadvaris.
Poilsiautojai kepa įvairius kepsnius kiemelyje arba pasišildo mikrobangėje, nes Klaipėdos maisto produktų parduotuvėse yra daug įvairių šaldytų jau pagamintų valgių, kuriuos reikia tik sušildyti. Melnragėje yra daug kavinių, jos veikia ir pliaže prie jūros. Mūsų geriamas vanduo ypač aukštos kokybės.
Vaikams yra Jūrų muziejus ir delfinariumas su delfinų ir jūros liūtų pasirodymais, lėlių teatras, vaikų laipiojimo parkas Kra-kra, ledo arena ir žaidimų kambarys Akropolyje, Dinozaurų parkas, Dramos teatras, Muzikinis teatras, vaikų klubai Melnragėje ir Giruliuose, daug muziejų.
Du jaunus žmones galima priimti nakvynei verandoje – €6,00 žmogui. Arba galima net pastatyti palapinę mūsų kieme.

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 140 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus