ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Mažai naudotas vežimėlio komplektas

Vilnius | 2018 07 18 | Pažymėti skelbimą
200,00 € Mažai naudotas vežimėlio komplektas-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
naudota
Nurodykite kategoriją:
Vežimėliai

Lopšys, sportinis vežimėlis, automobilio kėdutė ant rėmo prisitvirtina lengvai ir greitai. Minkštai rieda, nes ratai pripučiami, vaikas nedrebinamas, lengvai vežimėlyje rieda, neprabunda, nes yra keturi amortizatoriai, kurie važiavimą sušvelnina. Yra komplekte specialius sulankstomas plastikinis gaubtas, kuris apsaugo vaiką ir lopšį, jei staiga prasideda lietus. Taip pat yra pačiame lopšyje kišenėje iš priekio taip pat lengvai uždedamas tinklelis ant viso lopšio, tai leidžia vakare arba miške apsaugoti vaiką nuo uodų ir kitų vabzdžių.
Ant rėmo rankenos prisitvirtina krepšys, kurį galima lengvai nuimti ir neštis rankoje arba ant peties. Apatinėje rėmo dalyje yra impregnuotas, neperšlampamas, ir pritvirtintas prie rėmo krepšys, kur galima laikyti vaiko daiktus. Lopšio gaubte yra permatomas langelis, užsegamas užtrauktuku, per kurį mama gali stebėti vaiką, kai uždėtas tinklelis.
Sportinė vežimėlio dalis labai lengvai montuojasi. Yra specialūs diržai, kuriais galima saugiai prisegti vaiką. Galima pagal žmogaus ūgį nuderinti vežimėlio rankenos aukštį. Labai mažai užima vietos rėmas, greitai susideda ir lengva ir patogu vežtis automobilyje, galima papildomai nuimti du ratelius. Vežimėlio dalys – lopšys ir sportinė dalis nė karto nebuvo plauti, nes ganėtinai mažai naudojome ir išliko labai švarus, nesuplėšytas, idealios būklės.
Prie rėmo tvirtinasi ir automobilio kėdutė, kuri turi savo stogelį nuo saulės ir apsaugą nuo vėjo.
Jeigu domina dar turime mažai naudotą medinę lovytę.
Kaina 200, galima derėtis.

Kaina: 200,00 €
Peržiūrėta: 261 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 200,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus