ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

LUBU MIESTAS

Vilnius | 2017 04 26 | Pažymėti skelbimą
10,00 € LUBU MIESTAS-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Paslaugų pobūdis:
Apdailos darbai

AKCIJA NUO 10 EUR Kv/m
Apie mus

„Lubų Miestas“ kokybiškai atlieka įtempiamų lubų įrengimą. Mes dirbame greitai ir kruopščiai, o mūsų paslaugų kainos yra prieinamos. Įmonė, dirbanti Vilniaus ir Vilniaus rajono rinkose, buvo įkurta 2010 m. Tačiau jau turime didelę patirtį.



Atlikdami užsakymus garantuojame įtempiamų lubų kokybę. Daugelis klientų įvertina aukštas profesines ir asmenines „Lubų Miesto“ darbuotojų savybes. Esame atviri, mandagūs, draugiški ir atidūs, todėl su mumis malonu bendradarbiauti. Tai, kad įmonei svarbi jos klientų gerovė, patvirtina faktas, kad Jūsų skambutis bus priimtas bet kuriuo paros metu, net švenčių dienomis ir savaitgaliais.



Prieš montavimą ir jam vykstant galite užduoti vadybininkams ir darbuotojams bet kokius klausimus: jie suteiks išsamią ir profesionalią konsultaciją. Mes siekiame išlaikyti savo reputaciją aukštame lygyje nesustodami pasiektose viršūnėse.



Tarp įmonės privalumų taip pat reikėtų paminėti: priimtinas medžiagų ir paslaugų kainas, nemokamą matuotojo iškvietimą, kokybišką naudojamą įrangą ir greitą darbų atlikimą. Lubų audiniai gaminami žinomų įmonių, todėl jų kokybė nepriekaištinga ir jie tarnauja dešimtmečius.

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 55 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Vladislav Vladislav
Nuo 2017 04 26
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus