ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Lauko pirtys, pirtys ant ratu, mobilios pirtys

Mažeikių r. | 2017 02 13 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Lauko pirtys, pirtys ant ratu, mobilios pirtys-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)

Norintiems sumažinti įtampą ir stresą bei pašalinti iš organizmo kenksmingas medžiagas siūlome įsigyti lauko pirtį. Sauna pagaminta iš Sibiro eglės esant poreikiui galime pagaminti iš sibiro maumedžio ar termo medienos. Šis puikus daiktas puikiai tinka šeimai ir draugams. Pirtyje gali kaitintis 6-8 žmones, priklausomai nuo saunos dydžio. Saunų ilgis nuo 2000mm iki 6000mm. Skersmuo nuo 2000mm iki 2300mm. Stogas dengiamas bitumine stogo danga. Spalvą ir dangos formą gali pasirinkti pats pirkėjas. Iš išorės pirtelė impregnuojama ir dažoma vokiečių gamybos dažyve. Krosnelės montuojamos pagal pirkėjo pageidavimą gali būti šildomos elektra ar kietu kuru. Jos gali būti kūrenamos saunos viduje arba išorėje. Pagal užsakymą galime pagaminti didesnio ar mažesnio išmatavimo pirtis.

Standartinė komplektacja Elektros instaliacija, viduje sumontuoti 4 skirtingo aukščio suoliukai - gultai, krosnelė, kaminas su stogeliu, laipteliai.

Papildoma komplektacija: Terasa, garso sistemos instaliacija, LED apšvietimas, apšvietimas gali būti sumontuotas terasoje ir lauke, vandens boileris, vandens maišytuvas, dušas, bakelis vandeniui kuris montuojamas ant kamino talpa 20 – 70ltr.

www.medrieve.lt

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 2354 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus