ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kvapų šalinimas naikinimas

Kaunas | 2017 10 02 | Pažymėti skelbimą
40,00 € Domina keitimas Kvapų šalinimas naikinimas-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Paslaugų pobūdis:
Automobilių remontas, Automobilių supirkimas, Autoservisų įrangos priežiūra, Dujų įrangos montavimas, Krovinių gabenimas, Plovimas, valymas, Priekabų, puspriekabių nuoma, Signalizacijos montavimas, Kitos paslaugos

AntiKvapas – profesionalių paslaugų kompleksas įvairiausios kilmės kvapams šalinti.
Kvapus pašaliname įvairiausius – šlapimo, gyvūnų, pūvančių medžiagų (pvz. surūgus išpiltam pienui), kanalizacijos, senų baldų ir sienų, prakaito, rūkalų, tepalų..
Kvapus pašaliname ne tik butuose, namuose, darbininkų drabužinėse, treniruoklių salėse, rūsiuose, pramoninėse patalpose, bet ir automobiliuose, sunkvežimių priekabose, konteiriuose. Taigi, jei turite problemų su kvapais – kreipkitės, padėsime.
Taikome šiuolaikiškus, patentuotus ir sėkmingai taikomus net 7 šalyse metodus ir medžiagas (tai - ne ozonavimas!). Naudojamos medžiagos – bespalvės, vos juntamo malonaus/švelnaus kvapo, ekologiškos – nekenkia gamtai, neužteršia dirvos, vandens ir oro, yra savaime suyrančios (suyra nebelikus kvapų šaltinio, kaip maisto), nealergizuojančios, nedirginančios, nekenksmingos įkvėpiant..
Priklausomai nuo objekto dydžio ir būklės, AntiKvapas paslaugos trukmė – nuo 30 minučių iki kelių valandų. Jei objektas sudėtingas, o situacija – apleista, gali prireikti keleto „seansų“. Paslaugos kaina - nuo 40Eur (lengvąjam automobiliui).
Taikome AKCIJAS.
Mob.tel. : 8-601-23443 ; 8-601-23401
e-paštas : [email protected]

Kaina: 40,00 € Domina keitimas
Peržiūrėta: 51 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 40,00 € Domina keitimas
AntiKvapas AntiKvapas
Nuo 2017 10 02
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus