ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kuriu, redaguoju ir prižiūriu internetines svetaines verslui

Vilnius | 2017 08 10 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Kuriu, redaguoju ir prižiūriu internetines svetaines verslui-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Kuriu internetines svetaines, individualiai pritaikytas ir orientuotas į smulkųjį verslą, su TIKRAI patogiu ir paprastu valdymu. Iš patirties žinau, kad kiekvienas verslas yra labai individualus, todėl kartais gali prireikti tiesiog labai paprastos internetinės parduotuvės su keliom prekėm ir veikiančia internetinių mokėjimų sistema, be jokių sąskaitų modulių, prekių rūšiavimo ir milijono nieko nereiškiančių laukelių prie kiekvienos prekės pildymo. Kartais prireikia labiau sudėtingų dalykų: vizitų rezervavimo sistemos su priminimu klientams SMS žinute ar automatinio siuntimo išlaidų skaičiavimo su siuntimo sekimu. Kad ir kaip tai sudėtingai skambėtų, viską galiu padaryti pritaikytą būtent Jūsų verslui bei Jūsų klientams ir, žinoma, lengvai valdomą.

Savo klientus konsultuoju visais Debesų Kompiuterijos (mokėjimo, rezervavimo, pardavimo CRM, naujienlaiškių siuntimo, apklausų sudarymo ir t.t.) klausimais. Dauguma Debesų Kompiuterijos siūlomų paslaugų smulkiems vartotojams yra nemokamos, bet gali labai padėti Jūsų verslui. Jūsų internetinė svetainė gali tapti labai naudingu ir patogiu įrankiu, taupančiu laiką bei pinigus ir padedanti uždirbti daugiau. Visgi jeigu Jūs norite "tiesiog puslapio", galiu internetinę svetainę padaryti labai paprastą, bet vistiek išskirtinai individualią. Žinoma, visos mano svetainės yra labai draugiškos mobiliems įrenginiams ir SEO.

Jeigu Jūs jau turite internetinę svetainę, galiu padėti ją patobulinti: pridėti papildomų puslapių ar nevaldomas puslapio dalis padaryti valdomomis, pridėti versiją mobiliems įrenginiams, pridėti papildomų funkcionalumų, tarkim papildomą atsiskaitymo būdą ar net visą internetinę parduotuvę. Jeigu po eilinio puslapio atnaujinimo kažkas nustojo veikti ar neveikia taip kaip anksčiau, galiu padėti pataisyti. Taip pat galiu padėti ir tuo atveju, jeigu Jūsų svetainę užpuolė virusai (kartais taip nutinka).

Aš į savo darbą ir įsipareigojimus žiūriu labai rimtai, todėl niekada nežadu neįmanomų dalykų ar darbų atlikimo per nerealius terminus. Viską darau laiku ir taip kaip sutarta. Na taip, aš nesu Supermenas, todėl ir man kartais gali nutikti nelabai gerų dalykų. Tokiais atvejais Jūs visada žinosite kas, kada ir kodėl. Tikrai nebus dienom neatsakomų elektroninių laiškų ar telefonų "už ryšio zonos ribų". Su manim galite susisiekti per internetinę formą mano puslapyje http://www.in3wp.co/services#development arba telefonu. Visada galime susitikti ir pabendrauti gyvai Vilniaus centre, o kartais ir Kaune.

Arvydas

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 66 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus