ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kokybiška nestandartinių baldų gamyba

Klaipėda | 2016 10 03 | Pažymėti skelbimą
1000,00 € Kokybiška nestandartinių baldų gamyba-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, sumontuojame, priimame išankstinius užsakymus, parduodame išsimokėtinai, konsultuojame

Mes, UAB “BFP Group”, esame standartinių bei nestandartinių minkštų baldų gamintojai. Turime didelę išskirtinių ir šiuolaikiškų baldų kolekciją. Taip pat projektuojame ir gaminame baldus bei interjero elementus pagal individualius projektus, brėžinius, eskizus ar nuotraukas.
Galime didžiuotis atliktais darbais tokiose įmonėse kaip : Barclays Bank, Mantinga, Čili, Viči, Pramogų Bankas, Swedbank, Ūkio bankas, Klaipėdos universitetas, Jūreivystės mokyla, darželiai, mokyklos, viešbučiai, kavinės, restoranai, bei daugybė Akropolio ir Big’o parduotuvių.
Didžiąją savo produkcijos dalį eksportuojame į Skandinavijos šalis, vakarų Europą bei Rusiją. Gamintojo kainos sukuria palankias sąlygas partnerystei, o norintiems dirbti su mūsų kolekcija garantuojame palankų komisinį mokestį. Musu kolekcijas galite pamatyti PC”Minijos baldų centras” Dubysos g. 21-2a.
Mūsų kolekciją bei atliktų darbų galeriją galite rasti mūsų tinklapyje www.bfp.lt.
Į visus rūpimus klausimus atsakysime :
El.p. [email protected]
Tel.: +370 673 56330

Kaina: 1000,00 €
Peržiūrėta: 284 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus