ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Klaidų trynimas / diagnostika / pagalba perkant

Vilnius | 2017 01 12 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Klaidų trynimas / diagnostika / pagalba perkant-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Paslaugų pobūdis:
Automobilių remontas, Kitos paslaugos

Automobilių diagnostika parodo tiek esamus, tiek kažkada buvusius automobilio gedimus. Tai protingas pirmasis žingsnis atsitikus problemai, nes galima atmesti iki 99 proc. problemos atsiradimo priežasčių ir sutaupyti daug laiko ir pinigų. Tai yra ypač aktualu, kai mašina nesikuria arba kai yra perkamas automobilis, tuomet tiesiog galite išsikviesti ir atvyksime į vietą diagnozuoti problemų. Būna pasitaiko, kai po remonto reikia nutrinti kokią klaidą, o nesinori vėl mokėti didelės sumos vien už tai, dėl to yra atskira kaina tik klaidoms nutrinti vos už pusę kainos!

Atvykstame į vietą ir padedame įsigyti naudotus automobilius. Galime apžiūrėti ir patikrinti tiek vizualiai, tiek kiek vietoje leidžia galimybės ir mechaniškai. Žinome, jeigu yra pageidaujama, vietoje atliekame automobilio diagnostiką. Tai puikus nebrangus būdas patikrinti automobilį prieš perkant ir taip sutaupyti pinigų. Jei automobilis Jums ir mums atrodo tinkamas, rekomenduojame vykti į autorizuotą servisą išsamiai apžiūrai arba tiesiog įsigyti automobilį. Taip išvengiama bereikalingo pinigų ir laiko švaistymo kiekvieną automobilį varant atskirai į servisą, o kai kurie pardavėjai to neleis, teisindamiesi, kad nėra reikalingų dokumentų važinėtis keliuose.

AKCIJA - pasidalinus su draugais Facebook įrašu ir paspaus Like ant puslapio - taikoma 50 proc. nuolaida! (www.fb.com/AutoTest.lt)

- Klaidų trynimas - tik 5 EUR
- Diagnostika + klaidų trynimas: 10-15 EUR
- Perkamo automobilio patikra vietoje, bei derėjimasis prieš perkant: 15 - 20 EUR (jei reikia išsamesnės pilnos patikros iškart vežkite į rimtesnį servisą ar atstovybę, jei abejojate - galite kviesti ir sutaupyti šiek tiek pinigų, nes galbūt po patikros nebus net verta kažkur vežti)
- Automobilio užkūrimas + atvykimas 5-10 EUR
- Darant grupėmis arba renginiuose taikoma nuolaida!

Galima atvažiuoti į vietą:
- Vilniuje 5 EUR
- Kaune 3 EUR
- Toliau - individualiai.

Daroma daugumai VW/AUDI/SEAT/SKODA/VOLVO/BMW/OPEL/FORD ir kitiem automobiliam nuo ~1998 metų.

Dirbame be išeiginių, reikia derinti laiką iš anksto.

Vilniuje: +370 630 66249
Kaune: +370 677 80067

Jei neatsiliepiu, galite rašyti SMS arba susisiekti FB

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 860 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
AutoTest.lt AutoTest.lt
Nuo 2017 01 12
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus