ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kibis - Apsaugok tai, kas brangiausia.

Vilnius | 2017 11 28 | Pažymėti skelbimą
9,95 € Kibis - Apsaugok tai, kas brangiausia.-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame

Lapa yra Bluetooth ryšį palaikantis sekimo įrenginys, kurį galima prisegti prie asmeninių daiktų. Paprasčiausiu išmaniojo telefono spūstelėjimu vos per kelias sekundes galėsite rasti bet kokius Jums svarbius daiktus. Dažnai pamirštate savo raktus? Ar paliekate savo bagažą arba piniginę? O galbūt nuolatos pametate savo telefoną? Lapa išspręs visas Jūsų problemas!

Be to, pasitelkę šį įrenginį galite stebėti savo augintinius ar vaikus. Lapa suteikia Jums galimybę išvengti nemalonių situacijų, nes naudodami šį įrenginį, visuomet žinosite, kur yra Jūsų brangiausieji.

Vos per kelias sekundes Lapa įrenginys leidžia rasti viską, kas Jums svarbu. Šiame įrenginyje siūlomas unikalus Saugos rėžimas (angl. Safety Mode) taip pat leidžia išvengti daiktų praradimo. Tiesą sakant, Lapa yra vienintelis vandeniui atsparus „Bluetooth“ sekimo įrenginys su keičiama baterija.

Apsilankykite mūsų svetainėje ir sužinokite daugiau!

https://kibis.lt/

Kaina: 9,95 €
Peržiūrėta: 56 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 9,95 €
Deividas Deividas
Nuo 2017 11 28
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus